Makeup tas

Alle Sales

Praktische hulp voor het organiseren van het dagelijkse leven: de necessaire

Necessaire – eigenlijk al een oud, maar nog steeds actueel begrip. Het beschrijft de nuttige dingen in het leven, waaronder de pouches in onze webshop. Oorspronkelijk komt het begrip necessaire uit het Frans, maar tegenwoordig wordt het voornamelijk in Oostenrijk en Zwitserland gebruikt. De vrije vertaling „noodzakelijk“ beschrijft de betekenis en het doel van de kleine toilettassen uitstekend. Want in het dagelijkse leven is het voor ons vrouwen noodzakelijk om onze essentials overzichtelijk in een necessaire op te kunnen bergen.

Necessaires: kleine nuttige begeleiders voor elke dag online kopen

Onder een necessaire verstaan we bij Fashionette grotere en kleinere toilettassen van verschillende designers. Bij ons vind je bijvoorbeeld klassieke en stijlvolle exemplaren van bekende labels als Prada en Etro. In een necessaire kun je alles opbergen wat je op reis of voor kleine uitstapjes nodig hebt - je tandenborstel, lippenstift of andere cosmetica - plek zat.

Maar de kleine metgezellen zijn niet alleen maar handig, maar zien er ook nog bijzonder chic uit. Een stijlvolle reis staat met een necessaire van Prada of Dolce&Gabbana niets meer in de weg. Struin door ons reusachtige aanbod aan necessaires en bestel je exemplaar eenvoudig online op fashionette.nl.