Stella McCarntey Falabella

Alle Sales

Terug van weggeweest met nieuwe uitvoeringen van imitatieleer met stoere kettingen. Er is weer een nieuwe Falabella-lijn van Stella McCartney voor dames met stijl.

Go-getter - Stella McCartney Falabella

Stella McCartney, (gevierd modeontwerpster en inderdaad dochter van) heeft voor haar klassieker Falabella gekozen voor een zelfbewust ontwerp van imitatieleer en kettingen. Met zijn zilverkleurige schakelkettingen is het dan ook bij uitstek een model voor powervrouwen die zich door niemand de wet laten voorschrijven. Stella McCartney bewijst opnieuw dat bescherming van dieren prima hand in hand kan gaan met hoogwaardige mode en bevestigt met haar Falabella-lijn haar status als wegbereider voor hoogwaardige van producten van imitatieleer. Ook qua veelzijdigheid worden hier geen concessies gedaan. Rebelse strijdvaardige dames die het leven bij de hoorns vatten kiezen bewust voor ontwerpen van zwart imitatieleer. De Falabella Chain Clutch Black en de Reversible Tote Black vormen markante statements. Voor vrouwen die sweet verkiezen boven spicy is de witte Shopping Bag Chalk een uitstekende keuze, net als de uitvoering in lichtglanzend grijs of lichtblauw, trouwens.

Make a Statement - Stella McCartney Falabella-tassen voor elke gelegenheid

Vooral voor informelere gelegenheden en looks vind je geschikte modellen in de Falabella-lijn van Stella McCartney. De grotere totes, shoppers, crossbody's en shoulder bags zijn perfect voor shoppen in stijl en in de compactere card cases en clutches houd je je onmisbare essentials overzichtelijk bij de hand. De mix van rebellie en vrouwelijkheid is de verbindende factor en maakt de bags perfect voor jeans outfits etc. Wat we bij fashionette zo geweldig vinden aan de Falabella Bags is dat ze behalve superfunctioneel, ook toekomstgericht en trendy zijn. Het statement wordt hier niet puur ingegeven door de mode: het staat hier voor een levensinstelling die twijfelaars over de streep trekt, want echt leer is geen noodzaak voor hoogwaardige looks.