nlPopup

Coccinelle Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Coccinelle ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Coccinelle tassen & accessoires

Het Italiaanse modehuis doet zijn naam alle eer aan: Coccinelle betekent lieveheersbeestje en lijkt altijd gemakkelijk en verleidelijk onbezorgd. In 1978 werd het luxe label opgericht in Sala Baganza in de provincie Parma. Het merk staat voornamelijk bekend om zijn hoogwaardige tassen met de prachtig Italiaanse stijl. Coccinelle handtassen en Coccinelle portemonnees worden gemaakt van het beste leer. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren. Daarom zijn de geliefde Coccinelle tassen zowel op kantoor als in de vrije tijd een felbegeerde begeleider. Hun eenvoudige en toch typisch Italiaanse verschijning maakt hen zó onmiskenbaar.

Coccinelle - stijlzekerheid & kwaliteit

Het label staat voor Italiaanse stijlzekerheid en luxueuze kwaliteitseisen. Daardoor zijn de nieuwe Coccinelle collecties ook buiten Europa zo geliefd. Qua prijs zijn zowel de waardevolle Coccinelle portemonnees als de opvallende tassen middelduur en dus betaalbaar voor stijlbewuste vrouwen. Coccinelle is het wonderbaarlijk Italiaanse label dat zowel bij dagelijkse gelegenheden als op grote events een stijlstatement maakt. Coccinelle brengt behendig elegantie en sportiviteit in evenwicht en waagt zich altijd opnieuw aan bijzondere collecties. Het mooie daaraan is dat ook fans qua felle kleuren aan hun trekken komen, want het label speelt graag met heldere zomerkleuren -  natuurlijk, opvallend, stijlzeker en op zeer hoog niveau – net zoals Coccinelle.
Voor meer informatie over Coccinelle tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Coccinelle meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Etro, Lanvin, Mulberry en Guess.

Zoekcriteria