Alle Sales

Abro tassen bij Fashionette: een stukje luxe voor het dagelijkse leven

Ook nog 80 jaar na de oprichting van het merk zijn Abro tassen erg geliefd. Tijdloze en elegante designs zijn het handelsmerk van het Duitse bedrijf. Bij de productie van de populaire bags wordt er altijd veel belang gehecht aan kwaliteit en functionaliteit. In de jaren 30 werd het bedrijf Adam Alois Bruder GmbH opgericht in het Hessische Rodgau. Vanaf het begin specialiseerde het label zich al in leren riemen. In 1995 werd het bedrijf overgedragen aan Achim en Stefan Bruder, wat leidde tot een uitbreiding van het assortiment. Er kwamen Abro tassen en bijbehorende portemonnees bij. Tegenwoordig zijn deze artikelen niet meer weg te denken uit de Abro collecties, ze zijn zelfs stokpaard van het merk geworden.

Abro handtassen ... mooie dingen heb je nooit genoeg

Dat is de filosofie van Abro. Het merk wil een stukje luxe toveren in het dagelijkse leven van elke vrouw. Dat doet het zonder problemen met tijdloze en hoogwaardige designs. Abro bereikt zijn eigen grote doelen. Dit lukt niet alleen door het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook door hoge eisen te stellen aan de productie van de artikelen. Dankzij de samensmelting van fashion en kwaliteit is het merk zowel nationaal als internationaal erg populair. Zowel fashion als kwaliteit kun je terugvinden in de meest verschillende productcategorieën van het trendlabel. Het handelsmerk van het Duitse label staat voor tijdloze elegantie en ook de prijs-kwaliteitsverhouding past bij Abro: Hoewel de producten van hoogwaardig, zacht leder zijn, zijn ze toch betaalbaar. Daarom is het niet zo vreemd dat de tassen van Abro fans van over heel de wereld hebben.

Voor meer informatie over onze Abro tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – ook andere exclusieve designers, zoals Furla, Moschino, Bogner und Loewe.