Emporio Armani

Alle Sales

Emporio Armani sieraden, zonnebrillen en horloges & accessoires

Giorgio Armani – deze naam hoort bij Hollywood zoals de sterren op de Walk of Fame. Er gaat geen jaar voorbij waar je zijn jurken niet op de rode loper ziet bij de Oscaruitreiking. Armani is meester van de achromatische kleuren en de casual elegance. Zijn studie geneeskunde heeft hij niet afgemaakt, maar daardoor zit de designer nu in zijn paleis uit de renaissance van 12.000 m² in Milaan. Dit gebouw is ook de vestiging van het bedrijf Armani, waar hij zo veel mogelijk designs creëert. Buiten de kleding, Armani tassen en accessoires zijn er ook nog Armani hotels, bars, spa's, gsm's en zelfs een auto die door hem ontworpen werd. Maar toch zijn wij dolverliefd op de nieuwe collectie van de Emporio Armani sieraden, zonnebrillen en horloges.

Armani is een van de topdesigners van de 20ste eeuw.

Bij Emporio Armani wordt high fashion gecombineerd met creativiteit. Daaruit ontstaat dan een tas zoals je ze in tijdschriften ziet. Jammer genoeg is het niet zo eenvoudig om een keuze te maken tussen alle Armani tassen. Neem je de clutch, een hengseltas handtas of toch liever een ander accessoire? De modeontwerper maakt namelijk ook nog sieraden zoals kettingen, oorbellen en armbanden. Zijn werken zijn stijlvol, tijdloos en ladylike. Vooral de Armani tassen zijn casual elegant met klassieke lijnen en eenvoudige designs - een Armani tas is al lang niet meer enkel een business-handtas. Victoria Beckham droeg altijd haar grijze Armani tas van krokodillenleer om haar arm. Dankzij haar weten wij dat we Armani tassen absoluut elke dag kunnen dragen. Het maakt niet uit welke Armani handtas je kiest, je kunt er altijd zeker van zijn dat ze perfect bij je outfit passen. Er zijn meerdere stijlen en met een Armani tas heb je altijd de perfecte look.

Voor meer informatie over Armani tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Armani meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Tory Burch, Ted Baker, Jimmy Choo en Steffen Schraut.