Coccinelle

Alle Sales

Coccinelle tassen & accessoires

Het Italiaanse modehuis doet zijn naam alle eer aan: Coccinelle betekent lieveheersbeestje en weerspiegelt dit door middel van nonchalante en verleidelijke designs. In 1978 werd het luxe label opgericht in Sala Baganza in de provincie Parma. Het merk is voornamelijk bekend om zijn hoogwaardige tassen in een prachtige Italiaanse stijl. Coccinelle handtassen en Coccinelle portemonnees worden gemaakt van het beste leer en zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren. Daarom zijn de geliefde Coccinelle tassen zowel op kantoor als ook in de vrije tijd een felbegeerde begeleider. Hun eenvoudige en toch typisch Italiaanse verschijning maakt hen zó onmiskenbaar.

Coccinelle - stijlzekerheid & kwaliteit

Het label staat voor het Italiaanse gevoel voor stijl, luxe en kwaliteit waardoor de nieuwe Coccinelle collecties ook buiten Europa zo geliefd zijn. Zowel de luxe Coccinelle portemonnees als de opvallende tassen gemiddeld geprijsd en dus betaalbaar voor stijlbewuste vrouwen. Coccinelle is het wonderbaarlijke Italiaanse label dat zowel bij dagelijkse gelegenheden als op grote events een stijlstatement maakt. Coccinelle brengt elegantie en sportiviteit behendig in evenwicht en waagt zich altijd opnieuw aan bijzondere collecties. Het mooie daaraan is, dat ook fans qua felle kleuren aan hun trekken komen, want het label speelt graag met frisse zomerse kleuren - natuurlijk, opvallend, stijlvol en hoogwaardig – zoals Coccinelle is.

Voor meer informatie over Coccinelle tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Coccinelle meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Valentino, prada, Mulberry en Guess.