nlPopup

Coach Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Coach ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Coach: Liefde voor traditie sinds 1941

Tassen van het Amerikaans merk Coach zijn nog nooit zó populair geweest. Het New Yorkse label creëert echte dromen van tassen. Ze begeleiden niet alleen de sterren op de rode loper, maar ook gewone vrouwen in hun dagelijkse leven. Dat beetje je-ne-sais-quoi mag bij Coach tassen nooit ontbreken. Eenvoudige vormen en kleuren krijgen meestal nog een bijzondere draai. Het merk Coach staat intussen al over de hele wereld bekend voor zijn typisch New Yorkse stijl.

In de jaren 40 begon alles met portemonnees van het fijnste leer. Langzamerhand werd de productie over de jaren heen uitgebreid, zodat de elegante tassen sinds 1962 gemaakt worden. Onder leiding van Miles en Lilian Cahn kregen de geliefde bags al snel frisse en jeugdige designs. Het kleurenpalet van donkere, naturelle bruine tinten werd namelijk uitgebreid met heldere kleuren tot zachte pasteltinten.

New Yorkse chic voor elke dag: Coach maakt het mogelijk

Tussen 1996 en 2013 zorgde hoofddesigner Reed Krakoff voor de bijzondere looks van de Coach tassen. Zo bracht hij het merk naar de wereldroem. Vandaag is Stuart Vevers hoofddesigner van het label en zijn de tassen niet meer weg te denken uit de modewereld. De fijne leren designs en wereldse stijlen zijn intussen het handelsmerk van Coach geworden.

Houd je van de eenvoudige designs van Coach? Bekijk dan ook eens merken als Michael Kors en Lancel in onze webshop. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria