Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Coach

Coach

{{ results }} artikelen

Daar staat ons wat te wachten!

Romantiek 2.0: De herfst-/wintercollectie van Coach.

Dit seizoen staat ons een spannend samenspel te wachten van flowerbags met een zweem van romantiek en sportieve basics en futuristisch aandoende key pieces. Driedimensionale bloesemapplicaties verlenen de Swagger tote & co een vrouwelijke touch die door zuivere silhouetten alsmede rockachtige kettingdetails vakkundig onderbroken wordt. Iriserende metallic styles in grijs of donkerblauw pronken ondertussen met fonkelende studs. Het enigszins dromerige totaalbeeld van de collectie wordt luchtig gemaakt door de nonchalante casual styles die naast klassiek zwart met knallende tinten als rood of petroleum uitpakken.

Coach: Liefde voor traditie sinds 1941

Tassen van het Amerikaans merk Coach zijn nog nooit zó populair geweest. Het New Yorkse label creëert echte dromen van tassen. Ze begeleiden niet alleen de sterren op de rode loper, maar ook gewone vrouwen in hun dagelijkse leven. Dat beetje je-ne-sais-quoi mag bij Coach tassen nooit ontbreken. Eenvoudige vormen en kleuren krijgen meestal nog een bijzondere draai. Het merk Coach staat intussen al over de hele wereld bekend voor zijn typisch New Yorkse stijl.

In de jaren 40 begon alles met portemonnees van het fijnste leer. Langzamerhand werd de productie over de jaren heen uitgebreid, zodat de elegante tassen sinds 1962 gemaakt worden. Onder leiding van Miles en Lilian Cahn kregen de geliefde bags al snel frisse en jeugdige designs. Het kleurenpalet van donkere, naturelle bruine tinten werd namelijk uitgebreid met heldere kleuren tot zachte pasteltinten.

New Yorkse chic voor elke dag: Coach maakt het mogelijk

Tussen 1996 en 2013 zorgde hoofddesigner Reed Krakoff voor de bijzondere looks van de Coach tassen. Zo bracht hij het merk naar de wereldroem. Vandaag is Stuart Vevers hoofddesigner van het label en zijn de tassen niet meer weg te denken uit de modewereld. De fijne leren designs en wereldse stijlen zijn intussen het handelsmerk van Coach geworden.

Houd je van de eenvoudige designs van Coach? Bekijk dan ook eens merken als Michael Kors en Lancel in onze webshop. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan helpt onze klantenservice.

Veiligheid bij betaling en verzending

Bezoek onze boetiek in Düsseldorf

Loading ...