Dsquared2

Alle Sales

DSQUARED2 - TWIN POWER UIT CANADA

Beter veilig dan sorry. Dat dachten de tweelingbroers Dean en Dan Caten toen ze in 1994 in Italië hun label Dsquared2 oprichtten. Aanvankelijk waren de twee alleen geïnteresseerd in bijzondere herenkleding, maar sinds 2004 zijn de creatieve geesten ook actief op het gebied van dameskleding en accessoires. Sindsdien kunnen we ook genieten van modieuze tassen en schoenen en kledingstukken van Dsquared2 jeans tot jurken en jumpsuits.

DSQUARED2 TASSEN & SCHOENEN BIJ FASHIONETTE

Haar handelsmerk is de energie achter haar ongewone ontwerpen, haar liefde voor mode en aandacht voor detail. Geboren in Willowdale, Toronto, begonnen de broers hun reis in de modewereld in 1984 aan de Parsons School of Design in New York. Na een paar jaar in Italië, waar ze samenwerkten met enkele van de meest gerenommeerde modehuizen van het land, presenteerden ze hun eerste mannencollectie onder het Dsquared2 label in 1995. Hun tassen hebben niet alleen iets speciaals, maar ook een hoge mate van functionaliteit. Het ontwerpersduo uit Canada weet precies wat er van een perfecte tas wordt verwacht. Elk van de Dsquared2 tassen is net zo indrukwekkend als de mode met een speciale blikvanger die zelfs een eenvoudige tas tot het hoogtepunt van de hele outfit maakt. Tegelijkertijd blijven Dsquared2 tassen altijd draagbaar en praktisch.

TWEE GEESTEN, ÉÉN VISIE - VAN JURKEN TOT DSQUARED2 JEANS

De tweeling is de jongste van negen broers en zussen en begon al op jonge leeftijd met het ontwerpen van individuele stijlen voor hun zussen. Vandaag de dag profiteren modefanaten over de hele wereld hiervan en ook sterren als Madonna en Britney Spears waarderen de creativiteit van de broers. De twee hebben al hele shows aangekleed met hun ontwerpen. De filosofie van Dsquared2 is een edgy mix van Canadese iconografie, verfijnd Italiaans kleermakerswerk en speelse sensualiteit. Hun collecties zijn een naadloze samensmelting van contrasten: sportief en glamoureus, casual en flamboyant, mannelijk en vrouwelijk, waardoor een onmiskenbaar concept van alternatieve luxe ontstaat.

Dsquared2 jeans zijn een ander hoogtepunt van het merk. Met hun onmiskenbare stijl en hoogwaardige afwerking zijn ze een must-have voor alle modeliefhebbers. De broers verdelen hun tijd tussen Milaan en Londen en produceren hun collecties in Italië, in overeenstemming met het motto van het merk "Born in Canada, Made in Italy".

Blader door de huidige selectie van de Dsquared2 collectie hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.