Dsquared2

Alle Sales

Dsquared2 tassen bij Fashionette – Twin Power uit Canada

Dubbel is beter. Dat dachten ook de tweelingbroers Dean en Dan Caten toen zij in 1994 hun label Dsquared2 oprichten. Eerst ging het hen alleen om buitengewone herenmode, sinds 2004 leven deze creatieve koppen zich echter ook uit op het gebied van damesmode en accessoires. Sindsdien mogen wij ook genieten van de modieuze Dsquared2 tassen.

Hun handelsmerk is de energie, die achter de opvallende designs zit, de liefde voor mode en detail. Dsquared2 tassen overtuigen niet alleen met dat ene speciale, maar ook met een grote mate van functionaliteit. Het designerduo uit Canada weet nu eenmaal precies, wat vrouwen van een perfecte bag verwachten. Elke Dsquared2 tas overtuigt net als de mode met een bijzondere twist, een eyecatcher, die ook een sobere bag verandert in een highlight voor je complete outfit. Toch blijven de Dsquared2 tassen altijd draagbaar en praktisch.

Twee breinen, één visie – Bloedbroeders met een missie op fashiongebied

Jong geleerd is oud gedaan als je designer wilt worden: De tweelingbroers zijn de jongste van negen kinderen en waren al van jongs af aan bezig om individuele stijlen voor hun zussen te ontwerpen. Hiervan profiteren tegenwoordig vrouwen overal ter wereld en ook sterren als Madonna of Britney Spears weten de creativiteit van de broers te waarderen. De beide broers kleedden nu al hele shows aan met hun ontwerpen.

Vallen onze Dsquared2 tassen bij jou in de smaak? Dan moet je beslist eens kijken bij merken als Furla, Markberg of Jimmy Choo. Als je vragen hebt over onze tassen dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0800 2404430.