Alle Sales

Bogner tassen & accessoires

Willy Bogner had een succesvolle carrière als langlaufer en ski-springer achter zich, en haalde 11 Duitse kampioenstitels in de Noordse combinatie, toen hij in 1932 een winkel voor ski- en knitwear uit Noorwegen in München opende. Slechts vier jaar later rustte hij de Duitse atleten met Bogner-mode uit tijdens de Olympische Winterspelen in Garmisch-Partenkirche. Nog een jaar later trouwt hij met Maria Lux die nu als ontwerpster voor het label werkt. Naast mode en sport is Willy een succesvolle filmregisseur en producent die internationaal onderscheidingen heeft ontvangen. Hij werkte onder meer als ski-cameraman in verschillende James Bond-films.

Toen Bogner-mode in 1951 op de cover van het Italiaanse modetijdschrift Grazia kwam, had het toenmalige wintersportlabel eindelijk zijn plek in de modewereld veroverd. In 1970 sluit Willy Bogner Jr., die net als zijn vader een succesvolle skiër was, zich als opvolgende generatie bij het bedrijf aan. Na de dood van zijn vader in 1977 neemt Bogner Jr. het bedrijf over. Zijn vrouw Sônia werkt aanvankelijk als model voor het merk en brengt in 1922 haar eerste damescollectie op de markt. Begin 21e eeuw veroveren de Bogner-stores met hun exclusieve mode de wereld – van New York tot Salzburg en Istanbul. En natuurlijk nu de Fashionette onlineshop!

Dynamiek, levensvreugde en modern urban chic - Bogner tassen

Dit stralen de Bogner tassen allemaal uit. Het zijn vlotte begeleiders voor het dagelijkse leven. Ongecompliceerd en daarbij, zoals we dat van Bogner gewend zijn, de focus gericht op kwaliteit. De constant nieuwe Bogner collectie speelt zowel met vrolijke kleuren als ook met elegant zwart, grijs en beige. Of je nou voor een chique Bogner tas van leer gaat, of de alledaagse textiel-variant – wij verzekeren hoogwaardige materialen en eersteklas vakmanschap. De stijlvolle accessoires benadrukken Bestel je favoriet eenvoudig online, comfortabel vanuit huis.

Voor meer informatie over Bogner tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Bogner meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Bally, saint-laurent, valentino en Michael Kors.