Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Bogner

Bogner

{{ results }} artikelen

 

Bogner tassen & accessoires

Van „zo elegant in de sneeuw" naar „zo elegant in de metropool" dat is in weinig woorden de geschiedenis van het succeslabel Bogner. Willy Bogner senior richtte in 1932 een handel op voor ski's, onderdelen en Noors breiwerk. Al vier jaar later werd hij leverancier van het Duitse Olympische team. In de jaren 80 veranderde het Beierse sportmerk in een modelabel, dat overal ter wereld aanzien geniet. Willy Bogner junior werd als skiprofessional onvergetelijk door zijn stunts in James Bond films. Sinds 1977 staat hij aan het hoofd van Bogner GmbH & Co. KG. Sonja Bogner, zijn Braziliaanse echtgenote is zelf designer en ontwerpt onder haar naam de damesachtig-elegante modelijn van het label.

Dynamiek, levensvreugde en modern urban chic - Bogner tassen

Dit stralen de Bogner tassen allemaal uit. Met de zo typerende verheven toon vormen ze ongecompliceerde metgezellen voor het dagelijkse leven. Ongecompliceerd en daarbij, zoals we dat van Bogner gewend zijn, de focus gericht op waarde. De telkens nieuwe Bogner tassen collectie speelt met vrolijke kleuren. Van de waardevolle leervariant tot aan de comfortabele textielvariant. Bogner tassen voortreffelijk afgewerkt en van de beste kwaliteit. Wie eenmaal kennis heeft mogen maken met de hoogwaardige accessoires, blijft hen voor altijd trouw. Bestel je favoriet eenvoudig online, heel comfortabel vanuit huis.  

Voor meer informatie over Bogner tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Bogner meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Bally, Bric's, Hogan en Michael Kors.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...