Golden Goose

Alle Sales

Golden Goose sneakers

Golden Goose – when Venice meets L.A.

Italië wordt vaak geassocieerd met lekker eten, prachtige oude steden en, last but not least, excellente designermode. In de lange lijn van Italiaans schoenvakmanschap blinkt vooral het Venetiaanse label Golden Goose uit. Want in tegenstelling tot andere merken is Golden Goose gespecialiseerd in sneakers geïnspireerd op de skatestijlen van Los Angeles. Op deze manier wordt de Italiaanse traditie van vakmanschap gecombineerd met het Amerikaanse gevoel van vrijheid en onbevangenheid om individuele designerstukken met een eigen karakter te creëren. Ook de tassen van het merk volgen dit zelfde principe. Dankzij het stijlvolle logo in de vorm van een ster krijgen de artikelen van Golden Goose extra herkenningswaarde. En dus is het niet moeilijk om de Golden Goose sneakers te herkennen die vaak de outfits van de sterren afronden. Daarbij speelt ongetwijfeld niet alleen het trendy design, maar ook het uitstekende draagcomfort een doorslaggevende rol.

Golden Goose staat voor handgemaakte kwaliteit in distressed look

"Perfecte imperfectie" – dit is één van de leidende principes van Golden Goose, die ook tot uiting komt in het karakteristieke ontwerp van de producten. In plaats van uniforme massaproducten vertrouwt het merk op handgemaakte designer pieces die zich door hun distressed look onderscheiden van de items van andere labels. Golden Goose schoenen en tassen worden exclusief in Italië gemaakt en vertellen elk hun eigen verhaal door hun kleine verschillen en individuele imperfecties. Zowel Golden Goose sneakers voor dames als Golden Goose sneakers voor heren worden zo tot hoogwaardige styling items die moeiteloos kunnen worden gecombineerd met zowel casual als upscale looks.

Voor meer informatie over onze Golden Goose producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via +44 2033072550. Ontdek meer merken voor tassen en schoenen zoals Guess, Zadig & Voltaire en Balenciaga bij fashionette.