Alle Sales

Karl Lagerfeld tassen & accessoires

Maar weinig mensen kennen het verband tussen Karl Lagerfeld en gecondenseerde melk. Karl Lagerfeld komt uit een rijke familie, zijn vader bracht de gecondenseerde melk naar Europa. Al in 1952 kwam hij met zijn moeder naar Parijs en al snel daarna ging hij in de leer bij Pierre Balmain. In 1963 werd hij freelance designer, destijds nog met een volle baard. Hij bond zich aan Chloé en Chanel. Hij verkocht zijn vindingrijkheid aan uiteenlopende labels. Pas in 1984 richtte hij zijn eigen merk Karl Lagerfeld op. Kenmerkend voor dit merk is de vrijheid om zonder stilistische herkenningseffecten te werken. Zo kan hij zijn ideeën op modegebied in alle richtingen ontwikkelen en zijn veelzijdigheid ten volle benutten.

Karl Lagerfeld als fotograaf

Ook in de fotografie heeft hij al lang een naam gemaakt. Hij fotografeert zelf zijn campagnes en maakt portretten van bekende personen. Als erkenning voor zijn werk ontving hij in 1996 de Kulturpreis der Deutschen Gesellschaft für Photographie (cultuurprijs voor fotografie). Karl Lagerfeld is bezeten van zijn werk. Hij heeft van zichzelf al lang een handelsmerk gemaakt door middel van zijn zuivere leefstijl zonder alcohol en vroeg opstaan, maar ook door zijn snelle manier van spreken en natuurlijk zijn paardenstaart. Een ander handelsmerk was de alomtegenwoordige waaier. In 2003 ontdekte hij zichzelf opnieuw en is sinds zijn radicale dieet te zien met biker handschoenen en kreukvrije overhemden. Ontdek zijn prachtige, authentieke stijl in de nieuwe Lagerfeld tassen en horloges collectie die staan voor stijl en elegantie. Bestel de elegante Lagerfeld tassen eenvoudig online bij Fashionette.

Voor meer informatie over onze Karl Lagerfeld tassen en accessoiresstaat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Karl Lagerfeld meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Longchamp, Furla, Loewe or Pinko.