nlPopup

Furla Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Furla ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Furla tassen & accessoires

Furla - het Italiaanse traditionele merk voor hoogwaardige, tijdloze  accessoires die aan hoge eisen voldoen. Furla blinkt uit door de hoge eisen aan kwaliteit en door  klassieke elegantie, altijd in combinatie met iets bijzonders. Furla tassen zijn het ideale accessoire voor stijlbewuste vrouwen die veel belang hechten aan bruikbaarheid en hoogwaardigheid. Ook erg geschikt voor vrouwen die een moderne begeleidster zoeken. Het maakt niet uit of de geliefde handtassen nu gebruikt worden op kantoor of voor een shoppingtour in het weekend. Ze zijn de ideale partner voor je casual outfit of voor je business look. Er worden mooie materialen gebruikt en door de creatieve ontwerpen krijgen de typische accessoires vorm. Zo zijn ze een bijzondere begeleider.

Furla - traditie die zich vernieuwt

Van hoogwaardig leer of opvallende kunststof, het maakt niet uit: Furla tassen zijn altijd een eyecatcher en onmiskenbaar door hun uniekheid. Naast de unieke Furla handtassen onderscheiden de Furla portemonnees zich door eenvoudige, tijdloze elegantie. Bovendien wordt hierbij de nadruk gelegd op een erg hoge kwaliteit. De waardevolle Furla portemonnees staan al van oudsher voor hun klassieke waardigheid. Tijdloze styles met een zeker je-ne-sais-quoi zijn het handelsmerk van het Italiaanse label. Kwaliteit, functionaliteit en elegantie zijn doorgaans de kenmerken van de nieuwe Furla collectie. Laat je betoveren door traditionele ambachtelijke kunst en het Italiaanse gevoel voor modieuze highlights. Ontdek je nieuwe lievelingsaccessoire in onze actuele Furla collectie. Heel eenvoudig te bestellen van thuis uit.

Voor meer informatie over Furla tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Furla meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Fendi, Abro, Diesel en Tod's.

Zoekcriteria