Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Furla

Furla

{{ results }} artikelen
Festival van de grote verscheidenheid:

Individueel, ongetemd, sophisticated: Furla bekoort dit seizoen met volmaakte tassendesigns, die 90 jaar fijnste handwerkkunst uit bella Italië naar het hier en nu vertaalt. Heldere silhouetten en het allerfijnste leer smelten samen met grafische motieven, details van speelse bloesems en wilde dieren tot een levendig totaalbeeld, dat zelfs klassiekers als de populaire Metropolis zo veelzijdig als nooit in scene zet.

Voor het kleurenpalet geldt een hele duidelijke stijlregel: Niets is onmogelijk. Van knallende berry shades, via zuivere non-colors tot glinsterend goud en duifblauw laat de herfst/wintercollectie van Furla geen wens onvervuld - ontworpen voor een moderne vrouw die zo flexibel en rijk aan facetten is als haar persoonlijke tassenrepertoire.

 

Furla tassen & accessoires

Furla - het Italiaanse traditionele merk voor hoogwaardige, tijdloze  accessoires die aan hoge eisen voldoen. Furla blinkt uit door de hoge eisen aan kwaliteit en door  klassieke elegantie, altijd in combinatie met iets bijzonders. Furla tassen zijn het ideale accessoire voor stijlbewuste vrouwen die veel belang hechten aan bruikbaarheid en hoogwaardigheid. Ook erg geschikt voor vrouwen die een moderne begeleidster zoeken. Het maakt niet uit of de geliefde handtassen nu gebruikt worden op kantoor of voor een shoppingtour in het weekend. Ze zijn de ideale partner voor je casual outfit of voor je business look. Er worden mooie materialen gebruikt en door de creatieve ontwerpen krijgen de typische accessoires vorm. Zo zijn ze een bijzondere begeleider.

Furla - traditie die zich vernieuwt

Van hoogwaardig leer of opvallende kunststof, het maakt niet uit: Furla tassen zijn altijd een eyecatcher en onmiskenbaar door hun uniekheid. Naast de unieke Furla handtassen onderscheiden de Furla portemonnees zich door eenvoudige, tijdloze elegantie. Bovendien wordt hierbij de nadruk gelegd op een erg hoge kwaliteit. De waardevolle Furla portemonnees staan al van oudsher voor hun klassieke waardigheid. Tijdloze styles met een zeker je-ne-sais-quoi zijn het handelsmerk van het Italiaanse label. Kwaliteit, functionaliteit en elegantie zijn doorgaans de kenmerken van de nieuwe Furla collectie. Laat je betoveren door traditionele ambachtelijke kunst en het Italiaanse gevoel voor modieuze highlights. Ontdek je nieuwe lievelingsaccessoire in onze actuele Furla collectie. Heel eenvoudig te bestellen van thuis uit.

Voor meer informatie over Furla tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Furla meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Fendi, Abro, Diesel en Tod's.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...