nlPopup

LIU JO Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

LIU JO ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Liu Jo: tassen met Italiaanse charme bij Fashionette

Sinds midden jaren 90 betovert Liu Jo niet alleen fans van tassen. Het nog relatief jonge, Italiaanse label is in erg korte tijd gebloeid tot een bekend merk en is dat tot vandaag gebleven. Liu Jo tassen zijn felbegeerd en ook de modecollecties van het label zijn erg populair – vooral sinds Kate Moss in 2011 het gezicht van de Liu Jo campagne werd.

De beide oprichters van het merk, de gebroeders Marco en Vannis Marchi, genieten van het succes van hun bedrijf. Ze ontwikkelen steeds meer mogelijkheden om hun label nog bekender en populairder te maken. Talrijke submerken die van damesmode en accessoires tot kinderkleding maken, zijn allemaal samen erg succesvol.

Elke dag de passende bag met onze Liu Jo tassen

Liu Jo tassen overtuigen vooral doordat ze in het dagelijkse leven gedragen kunnen worden. De moderne vormen van de bags zijn uiterst elegant en kun je bovendien gemakkelijk combineren door hun sobere kleuren. Van het lenteachtige design in two-tone look tot de zwarte bag met rockachtige details, hier is voor elk wel wat wils.

Als onze Liu Jo tassen je aanstaan, dan mogen merken zoals Lancel, Barbana Bonner of Escada je zeker niet ontgaan. Kijk eens in onze online shop. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 0208086082.

Zoekcriteria