MCM Bucket bags bij fashionette

Net op tijd voor de heropleving van de jaren 70 zijn de bucket bags opnieuw begonnen aan hun triomftocht. Wat voor de hippies slechts leren tassen waren, werden in de jaren 70 echte glamour pieces. En Fashionette zou geen tassenhemel zijn als niet ook de bucket bags in ons assortiment te vinden zijn. Daarom zijn deze tassen ook in hun eenvoud échte eyecatchers. Bovendien vind je deze modellen ook met studs en franjes bij fashionette!

Ze zijn boho en edgy tegelijkertijd. MCM Bucket bags: perfect voor elke gelegenheid

MCM: Modern Creation Munich

Sinds de oprichting in 1976 overtuigt het label MCM met innovatieve en klassieke ontwerpen de modewereld en is daarmee sindsdien erg succesvol. Modern Creation München staat voor de geslaagde mix van het vertrouwde en het moderne modebewustzijn. Het cultmerk MCM is begonnen met klassieke bagage maar is tegenwoordig vooral bekend met zijn moderne en jonge designs die de herkomst van het merk weerspiegelen.

Van de kleurrijke businessbag tot de eenvoudige MCM Bucket Bag, in ons assortiment vind je alles wat het hartje van MCM fans begeert. Maar ook de andere merken in onze online shop mogen je zeker niet ontgaan. Tassen en accessoires van Prada en andere populaire designers. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 02 0808 6082.