Schoudertassen

Alle Sales

Schoudertassen - stijlvol, comfortabel & geschikt voor elke gelegenheid

Ze zijn de ideale tassen voor dagelijks gebruik en zo veelzijdig als geen enkel ander model: schoudertassen. Zoals de naam het zelf al zegt, kun je de tas gewoon over je schouder dragen. Ook zijn de schoudertassen uitstekend geschikt voor op de fiets. Voor alle vrouwen die waarde hechten aan gemak en draagcomfort, is zo'n exemplaar precies wat ze nodig hebben. Bovendien zijn designer schoudertassen nooit uit de mode. Merken als Bogner en MCM bewijzen met hun tijdloze tassen een uitstekend gevoel voor stijl.

Bestel nu designer schoudertassen online bij fashionette

De eenvoudige designs kun je uitstekend combineren met elke outfit en zijn toch uiterst elegant. Wie toch een opvallendere tas zoekt, vindt tussen de stoere modellen van Alexander Wang vast en zeker de perfecte tas. Of je je favoriete tas nou meeneemt op kantoor of toch liever gebruikt voor het sporten, dat laten we aan jou over. Designer schoudertassen kun je perfect in elke situatie gebruiken en zijn hartstikke tijdloos. Het beste daaraan is dat je de sportieve, casual look van de tassen kunt combineren met elke outfit. Ook als het avond wordt, hoeven schoudertassen niet in je kast te blijven liggen. Er zijn kleinere modellen in high-fashion look voor een bezoek aan het restaurant of voor de volgende party in de club. Moschino heeft bijvoorbeeld modellen die altijd een zekere glamour uitstralen. Met zo'n tas ben je zeker weten het middelpunt van de avond. De kleine schoudertassen van Saint Laurent zijn echte luxe delicatessen. Ze zijn klein, maar echte eyecatchers. Daar zorgt niet alleen de elegante look voor. Door het grote YSL-monogram is er geen twijfel mogelijk over de voortreffelijke herkomst van deze schoudertassen. Met zo'n tas mag de volgende uitgebreide ladies night met je beste vriendinnen komen. Tijdens het dansen is in ieder geval veel bewegingsvrijheid gegarandeerd.

Je nieuwe lievelingstas voor elke situatie kun je nu online bij Fashionette eenvoudig bestellen. Bekijk ons grote assortimens met designer schoudertassen en vind precies het juiste model voor jou.