Alle Sales

Prada tassen & accessoires

Een must voor luxe looks: de legendarische Prada accessoires. Een Prada handtas is een must-have voor de veeleisende trendsetter en staat als geen ander symbool voor het genieten van luxe. De Prada tas is niet alleen voorzien van haar typische logo, maar ook van een onmiskenbare look. Daarom is ze een luxueus stijlstatement en een echte must voor de chique garderobe. Het merk werd in 1913 opgericht door de gebroeders Mario en Martino in het prachtige Milaan. Vervolgens werd het luxe label door de kleindochter Miuccia Prada baanbrekend omgevormd. Wat eerst een eenvoudige verkoop van lederwaren voorstelde, werd later een van de bekendste modelabels over heel de wereld. De omgekeerde driehoek van het bedrijfslogo werd een onmiskenbaar handelsmerk van de altijd nieuwe Prada Collectie.

Royaal reizen met Prada tassen

In 1919 waardeerde het koningshuis Fratelli Prada al. Het label werd benoemd tot hofleverancier en dat niet alleen dankzij zijn tassen. Ook qua bagage, van de Prada koffer tot de Prada trolly, zweren intussen beroemdheden van over de hele wereld bij de moderne Prada Collectie. De celebrities houden van het label dankzij de eenvoudige elegantie en de unieke kwaliteit. Eén ding in het bijzonder is niet meer weg te denken uit de fashionwereld: de onmiskenbare Prada zonnebril. Het label bepaalt al jaren de trends en schrijft de modewereld met zijn eigen stijl voor. Ontdek jouw favorieten – gemakkelijk en probleemloos online te bestellen.

Voor meer informatie over Prada tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Prada meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals MCM, Tod´s, Guess en Abro.