Alle Sales

PRADA: VAN MILANESE WORTELS TOT WERELDMERK

Prada, in 1913 in Milaan opgericht door de broers Mario en Martino, is uitgegroeid van een eenvoudige lederwarenwinkel tot een van 's werelds meest toonaangevende modehuizen. Het merk, dat bekend staat om zijn prestige en kwaliteit, heeft een revolutie doorgemaakt onder de creatieve leiding van Miuccia Prada, de kleindochter van de oprichter. Deze transformatie heeft Prada naar de voorgrond van de mode-industrie gebracht en het tot een symbool van avant-gardistisch design gemaakt. De filosofie van Prada combineert traditie met innovatie om unieke mode te creëren die zowel tijdloos als modern is.

ONDERSCHEIDENDE LUXE ZONNEBRILLEN - DE PRADA SIGNATUUR

Prada staat voor meer dan alleen mode: het is een uitdrukking van luxe en elegantie. De diverse collecties van het merk, van handtassen tot schoenen en accessoires, bieden alles wat je hartje begeert. Bijzonder opmerkelijk zijn de zonnebrillen van Prada, die worden beschouwd als het toppunt van stijl en verfijning. Elk paar is een meesterwerk dat niet alleen beschermt tegen de zonnestralen, maar ook dient als een fashion statement. De producten zijn herkenbaar aan hun iconische logo en hun onmiskenbare ontwerp in oversized, retro vorm of iconisch opvallend montuur en hun uitstekende afwerking. Elk Prada-stuk weerspiegelt de ingetogen elegantie en hoge kwaliteit waar Prada bekend om staat.

PRADA TASSEN - MEESTERWERKEN VAN DE MODE

De Prada handtas is een luxueus stijlstatement en een absolute must-have voor de verfijnde garderobe, niet alleen vanwege het typische logo, maar ook vanwege de onmiskenbare look. Prada tassen zijn het ultieme symbool van luxe en status. Elke tas is een kunstwerk, zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige materialen en doordacht tot in het kleinste detail. Van klassieke modellen tot moderne ontwerpen, Prada tassen bieden een verscheidenheid die elke modekenner zal bekoren. Prada handtassen zijn niet alleen een modestatement, maar ook een investering in tijdloze elegantie en duurzame stijl.

Blader door de huidige selectie van de Prada collectie hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.