MCM Sneaker

Alle Sales

Waarom MCM sneakers nooit uit zijn

De sneakermarkt boomt als nooit tevoren! Nieuwe variaties van de trendsetters schieten rechtstreeks uit de grond. Fashionette selecteert speciaal voor jou de populairste modellen van exclusieve merken en designers. Zo kunnen we jou een breed scala aan producten aanbieden die bij elke gelegenheid passen. In vorm en kleur is onze keuze ook grenzeloos – of het nou decent zwart of wit is, pastelkleuren in de lente of opvallende nuances als eyecatcher – bij Fashionette vind je jouw persoonlijke MCM favoriet!

MCM stands for “Modern Creation Munich”

Sinds de oprichting in 1976 overtuigt het label MCM met innovatieve en klassieke ontwerpen de modewereld en is daarmee sindsdien erg succesvol. Modern Creation München staat voor de geslaagde mix van het vertrouwde en het moderne modebewustzijn. Het cultmerk MCM is begonnen met klassieke bagage maar is tegenwoordig vooral bekend met zijn moderne en jonge designs die de herkomst van het merk weerspiegelen. MCM is 'made in Germany' en staat daarom voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Zo gaan de MCM Sneaker van het label jarenlang mee en zijn ze tijdloze begeleiders.

Heb je nog vragen over onze MCM sneakers? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar op 020 808 6082. Als je een sneaker fan bent, kijk dan ook eens bij onze andere designer sneakers van bijvoorbeeld Longchamp, Valentino of Chloé.