Grote tassen

Alle Sales

Grote tassen waar je gegarandeerd hééél gelukkig van wordt!

Big bags? Hell yeah!

Dames, wij zijn het erover eens: XXL-tassen zijn een geweldige uitvinding. Het doet ons denken aan de grabbelboxen van vroeger als we opzoek zijn naar onze sleutels, of onverwacht kleingeld op de bodem vinden. Toen de eerste grote tassen op straat verschenen, kregen ze (vooral van de mannen) afkeurende blikken: te groot, te onhandig. Wij weten echter dat het tegendeel het geval is: zij is onze beste vriendin tijdens een uitgebreide dag shoppen. En wie had gedacht dat vervolgens ook de mannenwereld de grote tas als “best friend” ontdekte. Nu hebben we nog een reden om met onze liefdes in partnerlook te gaan – grote damestas meets oversized herentas! En voor alle singles is de XXL-variant ook van levensbelang. Genoeg plek om een spontaan etentje waar te maken, deo, make-up, borstel, haarlak en parfum zijn allemaal binnen handbereik. Dit allemaal dankzij Michael Kors, Stella McCartney, Marc Jacobs & Co.

Test: past de grote handtas of toch liever de XXL-shopper beter bij jou?

Jij hebt iets tastbaars nodig, en dit het liefst in neutrale kleuren? Deze handtassen behouden gegarandeerd hun vorm en hebben een handige ritssluiting. Een verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt indien nodig. In de grotere vakken komen je notebook, water, snacks en vochtige doekjes. De kleine binnentas (die je ook als kleine pouch kan gebruiken) beschermt portemonnee en smartphone. Overduidelijk is dat je van overzicht houdt – en dit vooral in je grote handtas.

Spontaniteit is je tweede naam. Dat is waarom je gek bent op de XXL-shopping bags – ze zijn perfect voor het dragen van de boodschappen, een dagje aan het strand en korte spontane uitjes. Jij kent alle ins and outs van de designers en personaliseert de nieuwste trends: voor een dagje in de Universiteit wordt het bijvoorbeeld de 2017 lookalike Ikea-bag van Balenciaga. Je bent veel onderweg – en dit natuurlijk niet zonder je “personal shopper”!