Alle Sales

MARC JACOBS TOPS, TASSEN & PORTEMONNEES: DE PUNKER ONDER DE ONTWERPERS

Fashionista's over de hele wereld liggen aan zijn voeten te wachten op de nieuwste geniale vondst van de New Yorkse ontwerper. Zijn mode en accessoires zijn extravagant en weerspiegelen perfect de karaktereigenschappen van de ontwerper: Marc Jacobs, de punker die het modepodium doet beven. De beroemdheden van deze wereld vechten om hun positie en willen allemaal maar één ding: een stukje van Marc Jacobs. Er is veel vraag naar het creatieve buitenbeentje dat het gelijknamige label oprichtte. Elke nieuwe collectie van Marc Jacobs is adembenemend; zijn ontwerpen veranderen elke vrouw in een supermodel. Met al deze creativiteit en veelzijdigheid rijst de vraag: "Hoe komt Marc Jacobs op deze ideeën?" Hij gaf zelf ooit het antwoord in een interview. "Het is iets instinctiefs." Het kunstenaarschap van Marc Jacobs is een gave die hem zo begeerlijk maakt voor de modewereld en zijn collecties zo onvergelijkbaar.

ONMISKENBAAR: DE MARC JACOBS DRAAGTAS & ANDERE ACCESSOIRES

Hoe onvergelijkbaar al zijn ontwerpen ook zijn, één stuk springt er in het bijzonder uit: de Marc Jacobs tote bag. Het weerspiegelt ook het verfrissende zelfvertrouwen van de ontwerper, want deze Marc Jacobs tas wordt in opvallende letters gepresenteerd als "THE TOTE BAG" - niet zomaar een tas, maar DE tote bag bij uitstek. Andere tassen & horloges van Marc Jacobs zijn net zo veelzijdig qua ontwerp en toch altijd duidelijk herkenbaar, met als beste voorbeeld de cameratassen uit de Snapshot-lijn. Ook de Marc Jacobs portemonnees zijn echte blikvangers.

DE DAMESMODE VAN MARC JACOBS

Marc Jacobs - voor het plezier van design. De collecties van het Amerikaanse modelabel beperken zich niet alleen tot accessoires. Exclusieve schoenen voor modebewuste vrouwen maken ook deel uit van het assortiment. Of het nu gaat om elegante sportschoenen, pumps of enkellaarsjes, elk stuk maakt indruk door de zorgvuldige afwerking en het klassieke of moderne ontwerp. Maar dat is niet alles: Marc Jacobs biedt ook exclusieve kledingstukken. Ontworpen met elegant understatement worden de cocktailjurken, blouses, jasjes en T-shirts nieuwe klassiekers in je garderobe die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. En voor de perfecte afwerking? Een zonnebril uit het gevarieerde aanbod van Marc Jacobs. Blader door de huidige selectie van de Marc Jacobs collectie hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.