nlPopup

Marc Jacobs Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Marc Jacobs ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Marc Jacobs tassen & accessoires

Modeliefhebbers van over de hele wereld liggen aan zijn voeten en wachten gespannen op de nieuwste geniale streek van deze New Yorkse designer. Zijn mode en de daarbij behorende accessoires zijn extravagant, maar het is vooral Marc Jacobs zelf die authentieke extravagantie uitstraalt. Hij is de punker die het fashionpodium laat beven. Direct voor het podium verdringen zich de beroemdheden van de wereld en willen allemaal maar één ding: Een stuk Marc Jacobs. De creatieve dwarsligger, die het gelijknamige label Marc Jacobs oprichtte, is immens populair. Zijn telkens nieuwe Marc Jacobs collectie rooft je de adem en zijn designs veranderen elke vrouw in een supermodel. Bij al die creativiteit en veelzijdigheid rijst de vraag:

„Hoe komt Marc Jacobs aan deze ideeën?“

In een interview heeft Marc Jacobs zelf al eens het antwoord gegeven. „Het is een instinctieve aangelegenheid.“ Zijn gave om van fashion kunst te maken, zorgt ervoor dat hijzelf zo populair is in de modewereld en dat zijn collecties zo uniek zijn. Marc Jacobs tassen zijn ondanks hun veelzijdige design toch duidelijk te herkennen. Marc Jacobs betovert de wereld met zijn altijd nieuwe ideeën. Gun jezelf jouw Marc Jacobs handtas, Fashionette heeft de meest uiteenlopende modellen voor jou paraat, eenvoudig en gemakkelijk online te bestellen.

Voor meer informatie over Marc Jacobs tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Marc Jacobs meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Chloé, Lancel, Furla en Gucci.

Zoekcriteria