Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Portemonnees

Portemonnees zijn allang meer dan praktische hulpmiddelen en uitgegroeid tot functionele eyecatchers in opvallende kleuren en vormen.
Alle accessoires

Portemonnees in actuele uitvoeringen

Er zijn portemonnees die alleen doen waarvoor ze bedoeld zijn en er zijn moderne It pieces die meteen je hele look opwaarderen. Liefhebsters van accessoires kunnen hier hun hart ophalen qua design en style. Of je voorkeur nu uitgaat naar zo'n opvallende variant van MCM of het liever iets ingetogener houdt met bijvoorbeeld Michael Kors of JOOP! Zo kun je je rijbewijs, creditcards en contanten in stijl en veilig beschermen tegen lieden met lange vingers. Je kunt ook hier kiezen uit diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld zip-around wallets of portemonnees met overslag en drukknoopsluiting. En voor minimalisten zijn er zelfs two-in-one oplossingen: de zogenaamde “wallets on chain” die avondtasjes overbodig maken.

Stijlvolle portemonnees voor alledag

Een portemonnee heb je praktisch altijd bij je. Alle reden dus om een mooi exemplaar uit te zoeken voor je essentials! Of je nu gaat shoppen of een feestje hebt - bij fashionette vind je ze te kust en te keur. Er valt niet alleen te kiezen qua kleuren en vormen, maar let ook op de kleine details van je kandidaatfavorieten. Kleine compacte portemonnees met een drukknoop zijn bijvoorbeeld extra veilig, want ze passen probleemloos in je handtas zodat je je onbekommerd in het gewoel van de stad kunt begeven. Even snel lunchen of een sprintje naar de bakker: geen probleem, want veel portemonnees bieden genoeg ruimte voor je sleutels en smartphone.