PRADA SAFFIANO HANDTASSEN

Alle Sales

Prada saffiano handtassen – de geniale creaties van grootmeester Mario Prada verwennen je met tijdloze luxe van de allerbeste kwaliteit.

Het geheim van Prada en saffiano

De beroemdste uitvinding van het populaire Italiaanse modemerk is saffianoleer. Het is gecreëerd door maestro Mario Prada himself die er jarenlang een exclusief octrooi op had. De lijn wordt verkocht onder de naam Saffiano Lux die wereldwijd is uitgegroeid tot het synoniem voor perfectie qua design en afwerking. Het materiaal bestaat uit het fijnste leer dat is voorzien van een machinaal aangebrachte structuur en een fijne waxcoating. Dat maakt het leer bestand tegen allerlei impacts van buitenaf. De fraaie modellen worden gekenmerkt door klassieke vormen, de unieke subtiele glans van het leer met optische dessins en zijn supersterk. De entree van de saffianotassen van Prada was een glorieus moment in de mode, want hier werd luxe gecombineerd met schoonheid en perfecte ontwerpen. Uiteraard zitten er ook bijpassende riemen in het Saffiano Lux-assortiment.

Prada Saffiano tassen - Niet alleen de duivel draagt Prada. Wij van fashionette bijvoorbeeld ook.

Dus als je net zo graag als wij bezig bent met het combineren van outfits en accessoires, zul je veel plezier beleven aan een Prada saffianotas. De klassieke schoonheden van het mooiste leer in prachtige modellen vullen je outfit aan met een stijlvolle strakke noot. Het is fascinerend om te zien hoe een tas een zakelijke outfit kan perfectioneren of een speels zomerjurkje van een volwassen accent voorziet. Zowel een shopper met veel ruimte voor je strooptochten door de mooiste boetieks als een ingetogen clutch voor je avondjurk - met een saffianotas kun je letterlijk alle kanten op. Fijn is dat ze er ook zijn als casual heuptasje, want tijdens uitgebreide shopping expedities en reizen houd je je handen natuurlijk maar al te graag vrij. Bij de tassen zijn ook de mooiste riemen en schoenen te vinden. Met de beroemdste creatie van Prada til je je stylemogelijkheden naar the next level!