Furla in de Sale

Alle Sales

Furla tassen, schoenen & accessoires in de sale

Furla - het traditionele Italiaanse merk voor hoogwaardige, tijdloze accessoires en hoge eisen. Furla blinkt uit door de hoge eisen die aan de kwaliteit worden gesteld en de klassieke elegantie, altijd in combinatie met iets bijzonders. Furla tassen zijn de ideale accessoires voor stijlbewuste vrouwen die veel waarde hechten aan functionaliteit, kwaliteit en een moderne uitstraling. Het maakt niet uit of de geliefde handtassen gebruikt worden op kantoor of voor een shoppingtour in het weekend. Ze zijn de ideale partner voor een casual- business look. Er worden enkel en alleen de mooiste materialen gebruikt en door de creatieve ontwerpen krijgen de typische accessoires vorm. Dat maakt ze tot de bijzondere begeleiders voor elke outfit.

Furla handtassen - traditie die zich vernieuwt

Van kwalitatief hoogwaardig leer of opvallende kunststof, het maakt niet uit: Furla tassen zijn altijd een eyecatcher en onmiskenbaar door hun unieke designs. Naast de prachtige Furla handtassen onderscheiden de Furla portemonnees zich door eenvoudige, tijdloze elegantie. Bovendien wordt hierbij de nadruk gelegd op hoge kwaliteit. De waardevolle Furla portemonnees staan al van oudsher voor hun hoge kwaliteit. Tijdloze styles met een zeker je-ne-sais-quoi zijn het handelsmerk van het Italiaanse label. Kwaliteit, functionaliteit en elegantie zijn doorgaans de kenmerken van de nieuwe Furla collectie. Laat je betoveren door traditionele ambachtelijke designs en het Italiaanse gevoel voor modieuze highlights. Ontdek je nieuwe lievelingsaccessoire in onze actuele Furla collectie. Heel eenvoudig te bestellen bij Fashionette.nl!

Voor meer informatie over Furla tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Furla meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Fendi, Abro, furla en Tod's.