Givenchy in de Sale

Alle Sales

Givenchy tassen, schoenen en accesoires in de sale bij Fashionette

France meets Italy – Franse traditie ontmoet frisse wind uit Italië. Riccardo Tisci, de Italiaanse creative director van het modehuis Givenchy, blaast het modelabel, dat al sinds 1952 bestaat, nieuw leven in. Het Franse label werd opgericht door Hubert de Givenchy en toen waren celebs als Audrey Hepburn en Grace Kelly er al vaste klant. Givenchy blikt terug op een lange en succesvolle carrière. De designer is bekend geworden met zijn felle kleuren en prachtige hoeden die altijd voor bekijks zorgden. Bovendien kan hij zichzelf mede-uitvinder van de iconische „little black dress“ noemen. Givenchy was met zijn 25 jaar de jongste designer in de Parijse modewereld en ook John Galliano en Alexander McQueen behoren tot de vroegere hoofddesigners van het traditionele modehuis. Nu is Riccardo Tisci de designer voor Givenchy en hij brengt volledig nieuwe stijl met zich mee.

Beleef de klassieke stijl met tijdloze Givenchy tassen

Tijdloos en met nadruk op hoge kwaliteit – zo laat Givenchy zich tot op heden zien. Zachte kleuren domineren nu de accessoires van het fashionlabel. De eenvoudige, mooie Givenchy tassen zijn een must-have voor elke vrouw en gemakkelijk te combineren met elke look. De Givenchy handtassen zijn van de beste materialen gemaakt en betoveren met hun pure uitstraling. Het merk staat voor kwaliteit en luxe waardoor deze al jaren een vaste positie in het luxe segment bezit. Want welke vrouw houdt er nou niet van de Audrey Hepburn of Jackie Kennedy stijl? Met Givenchy tassen ben je zeker van de tijdloze look van de legendarische iconen.

Voor meer informatie over Givenchy tassen en schoenen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Als je van de klassieke stijl van het Franse merk houdt, kijk dan ook eens naar de minimalistische designs van Prada of Versace Collection ook eens bekijken in onze shop.