Givenchy

Alle Sales

GIVENCHY Kleding, schoenen, tassen en meer: ​​DE QUINTESSENTIE VAN FRANSE CHIC

Givenchy, een naam die een bijzondere uitstraling heeft in de wereld van mode en luxe. Het Huis van Givenchy, opgericht in 1952 door de visionaire ontwerper Hubert de Givenchy, is synoniem geworden voor elegantie, verfijning en tijdloze schoonheid. Gevestigd in het hart van Parijs, op Avenue George V 3, belichaamt Givenchy de essentie van Franse chic.

Het Huis van Givenchy staat niet alleen bekend om zijn haute couture, maar ook om zijn confectiecollecties, tassen, accessoires, parfums en cosmetische producten. Elk product dat onder de naam Givenchy wordt gepresenteerd, weerspiegelt de kernwaarden van het merk: kwaliteit, innovatie en tijdloze elegantie. Het maakt niet uit of het een van de prachtige tassen van het merk is of een afgeprijsd Givenchy T-shirt. Het is deze unieke mix van traditie en moderniteit die van Givenchy een van de meest gewilde merken in de wereld van de luxe mode heeft gemaakt.

VISIONAIRE STRATEGIE EN ICONISCHE ONTWERPEN VAN GIVENCHY MODE

De geschiedenis van Givenchy is rijk aan innovaties en baanbrekende momenten. Met boetieks in de belangrijkste steden ter wereld, van New York tot Tokio, en plannen om wereldwijd meer dan twintig boetieks per jaar te openen, demonstreert Givenchy haar mondiale aanwezigheid en haar niet aflatende drang om voortdurend de grenzen van de mode te verleggen.

Hubert de Givenchy was niet alleen een getalenteerde ontwerper, maar ook een pionier in de mode-industrie. Hij was de eerste high fashion-ontwerper die een luxe confectielijn creëerde en zijn ontwerpen hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop vrouwen zich kleden. Zijn nauwe relatie met Audrey Hepburn, een van zijn muzen, heeft enkele van de meest iconische looks uit de filmgeschiedenis voortgebracht, waaronder de beroemde 'kleine zwarte' jurk van Breakfast at Tiffany's.

MODERNE PERSPECTIEVEN MET GIVENCHY T-SHIRTS EN SCHOENEN

Tegenwoordig zet Givenchy, onder de creatieve leiding van Matthew M. Williams, zijn traditie van uitmuntendheid voort en brengt een fris en modern perspectief in de modewereld. Bekend om zijn avant-gardistische ontwerpen en aandacht voor detail, heeft Williams Givenchy naar een nieuw tijdperk geleid waarin traditie en innovatie hand in hand gaan. Weinig producten laten dit zo indrukwekkend zien als de minimalistische Givenchy T-shirts, die dankzij de eenvoudige maar bondige labelprint overtuigen door hun stijlvolle understatement. Ook op het gebied van schoenen combineert Givenchy op vakkundige wijze traditie en moderniteit. Modieuze sneakers en opvallende laarzen gaan hand in hand met klassieke hakken en stijlvolle derbies.

LIVE KLASSIEKE STIJL MET TIJDLOZE GIVENCHY TASSEN

Het assortiment tassen van het merk is net zo uitgebreid: van crossbodytassen en rugzakken tot elegante portemonnees. Tijdloos en met de nadruk op de waarde van kwaliteit - zo verschijnen tassen van Givenchy vandaag de dag nog steeds. Zachte kleuren domineren nu de accessoires van het modelabel. De simpele, mooie handtassen van Givenchy zijn een musthave voor iedere vrouw en makkelijk te combineren. Hoogwaardige afwerking op het hoogste niveau, tassen van Givenchy overtuigen door hun pure stijlstatement. Het merk staat voor kwaliteit en luxe en speelt betrouwbaar in de topklasse. Want welke vrouw is niet gevallen voor de stijl van Audrey Hepburn of Jackie Kennedy? Met tassen van Givenchy ben je heel dicht bij de tijdloze look van de onvergetelijke iconen.

Voor de modebewuste persoon die kwaliteit, elegantie en tijdloos design waardeert, is Givenchy de ultieme keuze. Het is niet zomaar een merk, maar een ervaring, een reis naar de wereld van luxe en schoonheid.

Blader hier bij fashionette door het huidige aanbod van de Givenchy collectie en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke musthaves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft u graag meer informatie.