Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen
Alle Sales

Trendalarm: de nieuwe rugzakken bij Fashionette

Deze trend mag je zeker niet licht opnemen! Alle soorten rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren waren de rugzakken nog berucht als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement. Ze zijn dan ook vaker op straat te zien.

Waanzinnige designs voor een extravagante look vind je voornamelijk bij het Duitse label MCM. Hier worden bonte kleuren gecombineerd met stoere studs en dierenprints. Als dat te veel van het goede is, dan kun je ook kiezen voor eenvoudigere varianten van Rebecca Minkoff of Gucci. Leer of nylon, stoer of preppy – Rugzakken vind je nu in alle vormen, kleuren en stijlen.

In een oogwenk naar de trend van het jaar: rugzakken eenvoudig online kopen

Maar weinig handtassen zijn zowel stijlvol als handig. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk niet alleen maar populair voor lange excursies en citytrips, maar tonen ook in het dagelijkse leven wat ze kunnen. Je kunt documenten bijvoorbeeld uitstekend transporteren – deze trend is dan ook meteen inclusief jeugdige flair.

Staan onze rugzakken je aan? Dan moet je jonge merken als Barbara Bonner ongetwijfeld in het oog houden. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 0208086082.