Alle Sales

Trendalarm: de nieuwe rugzakken bij Fashionette

Deze trend mag je zeker niet onderschatten! Alle soorten rugzakken zijn weer in opmars en veroveren langzaamaan hun fashion-territorium terug. De laatste jaren werden de rugzakken nog gezien als een trend uit de jaren 90, maar nu zijn ze een geliefd fashion-statement waardoor ze steeds vaker op straat te zien zijn.

Waanzinnige designs voor een extravagante look vind je bij het Duitse label MCM. Hier worden bonte kleuren gecombineerd met stoere studs en dierenprints. Als dat te veel van het goede is, dan kun je ook kiezen voor eenvoudigere varianten van Rebecca Minkoff of Gucci. Leer of nylon, stoer of preppy – Rugzakken vind je nu in alle vormen, kleuren en stijlen.

In een oogwenk naar de trend van het jaar: rugzakken eenvoudig online kopen

Maar weinig tassen zijn zowel stijlvol als functioneel. Daarom wordt het nu tijd om over te schakelen op rugzakken. Deze zijn namelijk allang niet meer alleen maar populair voor excursies en citytrips, maar laten ook in het dagelijkse leven zien wat ze kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld ook al je documenten uitstekend vervoeren.

Wil jij ook zo’n handige rugzak? Dan moet je ook eens kijken bij merken als Tous. Als je vragen hebt over ons assortiment, dan staat onze klantenservice al voor je klaar op het nummer 020 808 6082.