IRIS VON ARNIM – KASJMIER IN TIJDLOZE STIJL

Sinds de oprichting in 1976 staat Iris von Arnim voor tijdloze elegantie en hoogwaardige kwaliteit in de modewereld. De naamgever en oprichter, Iris von Arnim, heeft met haar onmiskenbare stijl en passie voor vakmanschap en design een merk gecreëerd dat de tand des tijds heeft doorstaan. De kasjmiercollecties van Iris von Arnim worden gewaardeerd om hun ambachtelijke kwaliteit, maar ook om hun eenvoudige, elegante stijl en ongeëvenaarde esthetiek.

HOOGWAARDIGE KASJMIERCOLLECTIES MET PASSIE

Iris von Arnim heeft kasjmier tot haar handelsmerk gemaakt. Haar collecties vertellen een verhaal van vakmanschap en kwaliteit dat terug te zien is in elke gebreide trui, jas en accessoire. Bovendien behoort Iris von Arnim tot de ontwerpers die al vroeg de unieke eigenschappen van kasjmier en breiwerk herkenden en de toepassing ervan in de mode hebben gerevolutioneerd. Vandaag de dag is het merk wereldwijd bekend om haar diverse kasjmiercollecties, met zowel klassieke als eigentijdse ontwerpen.

STERK MOEDER-ZOON DUO: IRIS VON ARNIM IS EEN FAMILIEAANGELEGENHEID

Vanaf het allereerste begin is Iris von Arnim een familiebedrijf en sinds 2009 is het nog meer een familieaangelegenheid geworden. In dat jaar trad zoon Valentin von Arnim, na zijn studie bedrijfseconomie en na waardevolle ervaring te hebben opgedaan in de mode-industrie, in de voetsporen van zijn moeder. Zijn ondernemersvaardigheden en gevoel voor mode hebben bijgedragen aan het voortdurende succes van de kasjmiercollecties van Iris von Arnim op de internationale markt. Dit sterke moeder-zoon duo staat voor de perfecte combinatie van creativiteit en zakelijk inzicht die het merk Iris von Arnim heeft gemaakt tot wat het vandaag de dag is: een synoniem voor hoogwaardige gebreide mode en tijdloze elegantie.

Blader door de huidige selectie van Iris von Arnim-collecties hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor verdere informatie staat onze klantenservice graag voor je klaar.