Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

MCM Milla

Stijlvolle en functionele shopping bag voor elke dag: de Anya Shopper. Groot, klein, rood, zwart of bruin – dit is een van de beste styles van MCM.

MCM Milla en de jetset.

Handtassen met wowfactor? Parijs heeft het, Milaan sowieso en München ook - met luxemerk MCM (Modern Creation München), opgericht door Michael Cromer. Het echtpaar Cromer begon in 1972 een kapsalon waar ze ook tassen en koffers van eigen ontwerp verkochten. Filmprominenten en de jetset behoorden tot hun klantenkring, onder wie Sammy Davis Jr., die in 1976 zijn eerste reistas kocht in de winkel van de Cromers. Vanaf toen ging het snel met het merk dat in de jaren 80 een vaste plaats veroverde in het luxetassensegment. De populaire handtassen, portemonnees, accessoires en koffers zijn nog steeds voorzien van het MCM-logo bestaande uit de drie letters, een strik en lauwerkrans op het cognackleurige, witte en zwarte Visetos (linnen met coating). De basislijn zit nog steeds in het assortiment. De MCM-collectie telt nu ook opvallende producten, nieuwe kleuren, tassen in allerlei modellen, grote, extravagante applicaties en nieuwe lijnen zoals de MCM Milla.

Van tijdloos design tot absolute trendtopper - de MCM Milla is leverbaar in alle formaten.

Wat de MCM-rugzak met studs is voor hippe types, is de elegante MCM Mila voor dames. De Milla tote van wit nerfleer is gewoon tijdloos. Het ingetogen elegante model heeft een strak silhouet en het materiaal voelt heerlijk luxe aan. Ook het formaat is zeer populair en leent zich voor allerlei doeleinden. De verstelbare hand- en schouderriemen en vakken zijn buitengewoon praktisch. De Milla bags met hun traditionele monogramdesign harmoniëren met elke zakelijke en vrijetijdslook. Dat weten ook de It girls en models, zoals Heidi Klum en Mischa Barton die op luchthavens en tijdens het shoppen regelmatig gesignaleerd worden met een MCM Milla. MCM bags staan voor klassiek design dat lang meegaat en trendy verrassingen in S tot en met L-formaat.