Burberry in de Sale

Alle Sales

Tijdloze elegantie met Burberry handtassen en accessoires in de sale

Burberry – dit merk staat sinds 1856 voor klassieke designs in een onmiskenbaar ruitenpatroon en sterren als de betoverende Emma Watson en de stoere Kate Moss. Beiden hebben voor het traditionele merk al meermaals hun modelkwaliteiten bewezen. Daarbij horen termen als stylish, hot, en very British en dit geldt zowel voor het merk als ook voor de dames die het merk representeren. De designs van de Burberry handtassen, accessoires en kleding liggen ergens tussen klassiek-elegant en casual-cool. Typisch Burberry.

Burberry collection: ruitjes van de trenchcoat tot de handtas

Alles begon met de legendarische Burberry trenchcoat. Al snel volgden op de tijdloze dames- en herencollecties talrijke Burberry accessoires als zonnebrillen, riemen of handtassen. Vooral de handtassen met het opvallende Burberrypatroon zijn een absolute must-have. De Burberry tassen maken elke outfit net even af en bewijzen het stijlgevoel van de draagster. Het klassieke ruitjespatroon blijft nog altijd onmiskenbaar. Een echte Burberry handtas herkennen wij al van kilometers afstand.

Heb je nog vragen over onze Burberry handtassen en accessoires? Dan helpt onze klantenservice je graag verder op het nummer 02 0808 6082. Bekijk ook onze andere merken op fashionette.nl. We hebben Handtassen, Riemen of Sonnenbrillen van Gucci, Ralph Lauren of Prada in ons assortiment.