Alle Sales

TIJDLOZE ELEGANTIE MET BURBERRY HANDTASSEN, ACCESSOIRES EN MODE

Burberry. Sinds 1856 staat het bekend om klassiek ontwerp met het onderscheidende ruitpatroon, gedragen door sterren als Emma Watson en Kate Moss. Beiden hebben al herhaaldelijk hun modellencapaciteiten bewezen voor dit traditionele merk. Stijlvol, trendy en zeer Brits - dat is waar Burberry voor staat.

Burberry is niet alleen een merk, maar ook een verhaal gevormd door de passie van oprichter Thomas Burberry. Op slechts 21-jarige leeftijd wilde hij mensen de vrijheid geven om het onontdekte te verkennen, zonder belemmerd te worden door zware, oncomfortabele kleding. Deze filosofie leeft voort in Burberry en bepaalt de doelen en acties van het bedrijf.

STIJLVOL MET BURBERRY: VAN SJAAL TOT TRENCHCOAT

De ontwerpen van Burberry sjaals, handtassen en kleding bevinden zich ergens tussen klassiek-elegant en casual-cool - typisch Burberry. Het begon allemaal met de legendarische Burberry trenchcoat. Na de tijdloze dames- en herencollecties volgden al snel tal van accessoires zoals Burberry zonnebrillen, riemen en handtassen. Vooral de Burberry sjaals met het opvallende patroon zijn een absolute trend. En de Burberry tassen geven elke outfit de finishing touch en getuigen van de stijl van de drager.

De dameskleding van Burberry is een mix van traditioneel vakmanschap en modern design. De stukken zijn zowel functioneel als modieus, met een vleugje Britse elegantie en wereldse verfijning. De Burberry trenchcoat, een wereldwijd modefenomeen, werd door Thomas Burberry meer dan 100 jaar geleden ontworpen om soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog bescherming tegen de elementen te bieden. Vandaag de dag is het een onmisbaar item in de garderobe van elke modebewuste vrouw.

HET BURBERRY RUIT EN ANDERE BIJZONDERHEDEN

Het klassieke Burberry ruitpatroon in tinten van bruin, zwart en wit blijft onmiskenbaar, waardoor echte Burberry sjaals en handtassen al van een afstand herkenbaar zijn. Het Burberry ruitpatroon, voor het eerst gebruikt als voering in outerwear in de jaren 1920, is nu een ware klassieker en wereldwijd kenmerkend voor Burberry. Het is meer dan alleen een ontwerp - het is een symbool voor het merk en zijn rijke geschiedenis.

Een ander hoogtepunt van de dames- en herencollecties van Burberry is de Gabardine, een ademende en waterafstotende stof uitgevonden door Thomas Burberry in 1879. Deze stof heeft de regenkleding gerevolutioneerd en vormt nog steeds het hart van de Burberry outerwear collectie.

Het Equestrian Knight Design, het eerste riddermotief dat in 1901 als winnaar uit de bus kwam bij een openbare wedstrijd voor het ontwerpen van een nieuw logo, siert nog steeds Burberry artikelen en staat voor bescherming, innovatie en toekomstgericht denken. Op het banier staat het Latijnse woord "Prorsum", wat "voorwaarts" betekent en het voortdurende streven van Burberry naar vooruitgang symboliseert.

Blader door de huidige selectie van de Burberry collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves eenvoudig online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.