Valentino Garavani in de Sale

Alle Sales

Valentino Garavani in de sale % – handtassen, schoenen en accessoires voordelig bij fashionette

Het merk Valentino Garavani – vernoemd naar de oprichter Valentino Garavani – maakt sinds 1959 elk jaar weer nieuwe modieuze statements. Sterren als Cameron Diaz en Liz Hurley zweren bij de looks die Valentino creëert. De bijzonder vrouwelijke ontwerpen maken elke outfit compleet. Vooral de Valentino handtassen zijn heel geliefd, omdat ze jouw stijl tot in perfectie afronden. Maar ook voor schoenen en vele andere accessoires is Valentino wereldwijd bekend en geniet een excellente reputatie. Sinds 2021 worden zonnebrillen verkocht onder het reeds lang bekende merk Valentino, handtassen en andere accessoires worden daarentegen verkocht onder de nieuwe merknaam Valentino Garavani. Bij fashionette vind je talloze mooie designerstukken van Valentino Garavani in de sale. Je heb dus de mogelijkheid om veel mooie accessoires te kopen en daarbij een heleboel geld te besparen. Zo kun je voordelig genieten de exclusieve Valentino feeling. Wij wensen je veel plezier bij het rondkijken; de collecties worden regelmatig geactualiseerd.

In prijs verlaagde artikelen van Valentino: Het klassieke Valentino rood als handelsmerk

Al van veraf kun je herkennen dat iemand een tas of een ander accessoire van Valentino draagt, want deze stijl is echt onmiskenbaar. Daar draagt natuurlijk ook de typisch rode Valentino kleur van veel ontwerpen een steentje aan bij. Het gebruik van parels en pailletten is een echt handelsmerk in de verschillende collecties en spreekt liefhebbers altijd weer aan. Momenteel valt het traditionele merk weer terug op zijn historische basis en bieden ze accessoires en schoenen (vooral sandalen of pumps) en handtassen aan van hoogwaardig leer. Deze voorzien ze graag van studs die voor een elegant maar toch spannend totaalplaatje zorgen.

Aangezien Valentino regelmatig nieuwe collecties uitbrengt, zijn de uitlopende modellen van het actuele seizoen al snel voordeliger verkrijgbaar. Deze producten van Valentino kun je bij fashionette in de sale ontdekken en daarmee eindelijk jouw droom van een Valentino outfit laten uitkomen. Neem nu een kijkje in onze shop en ontdek de een of andere highlight voor een verrassend klein prijsje. Je vrienden kun je ook een heel bijzonder cadeau geven, als je hier het designerstuk ontdekt waar ze misschien al langere tijd van dromen.

Ontdek nog meer van Valentino Garavani in de fashionette sale

Als de afgeprijsde Valentino Garavani mode je bevalt, kijk dan ook eens bij de extravagante Valentino Rockstud collectie en de Valentino Garavani sneakers. Voor meer informatie over Valentino handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer + 49 (0)800 240 44 30. Bij fashionette ontdek je natuurlijk niet alleen Valentino in de sale, maar ook heel veel accessoires en mode van andere designers. Stel nu jouw individuele droom look samen!