Zwarte sneakers

Alle Sales

Zegetocht voor zwarte sneakers

Sportief, elegant en zeer geschikt voor de dagelijkse inzet: de zwarte sneaker verdient beslist een plekje op de “Walk of Fame”. De sportieve modellen hebben de high heels de afgelopen seizoenen moeiteloos ingehaald op de catwalks. Het tijdperk waarin de hakken op kantoor minimaal 5 cm moesten meten en je de clubs pas binnenkwam als je op minstens 8 cm hoogte wankelde is dus voorbij. De zwarte sneakers zijn overal: op de rode lopers, catwalks, op kantoor, in de stad, de bars en de clubs. Er zijn inmiddels ook comfortabele sneakers die zo elegant gesneden zijn dat ze ook prima staan bij een pak, jurk of rokje. Met studs, een slim weggewerkte hak, een grote satijnen strik of strass bewijzen ontwerpers als Michael Kors, Valentino en Isabel Marant Étoile wat er allemaal mogelijk is met zo'n zwarte sneaker. Een blijvertje kortom dat eindelijk salonfähig verklaard is.

Onafhankelijk, flexibel, makkelijk qua onderhoud: zwarte sneakers zijn perfect Zwarte sneakers kunnen nu het hele jaar door!

Dat is niet alleen goed nieuws voor je portemonnee, maar biedt ook ruimte in je schoenenkast voor allerlei andere modellen van je favoriete ontwerpers. De comfortabele modellen kun je stijltechnisch het hele jaar door aan zonder dat het je op scheve blikken komt te staan. Flexibel? Wat wordt er eigenlijk bedoeld met flexibel? Wie kent het niet: je staat tussen de wijd openstaande deuren van je garderobekast en het lukt je maar niet een goeie combi te verzinnen. Dat is het moment waarop zwarte sneakers in beeld komen. Want welke look het uiteindelijk ook wordt, ze passen perfect bij casual looks of zorgen voor een leuk contrapunt bij geklede outfits. En last but definitely not least: ze zijn ook nog eens heel makkelijk qua onderhoud. Vlekken zie je niet zo snel en als je ze onderweg opmerkt, veeg je ze zo weg met een vochtig doekje. Wat wil je nog meer!