Tom Ford

Alle Sales

Tom Ford tassen & accessoires

Tom Ford - ook bekend als „King of cool“ hielp het enigszins stoffige luxe label Gucci met zijn succesvolle herintroductie weer op de been. Nu ontwerpt hij niet alleen voor zijn eigen label, maar ook werkt hij nog als regisseur. Hij is een multitalent en noemt zichzelf een absolute workaholic. Het is dan ook geen wonder dat Tom Ford zich met zo veel vleit en zelfdiscipline heeft opgewerkt naar de top van de modewereld. Geurenzonnebrillen, een exclusieve collectie voor heren, waarmee hij zelfs Brioni als leverancier van James Bond van de troon stootte en nu ook nog handtassen – Tom Ford lukt alles. Juist de Tom Ford tassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan niet alleen vrouwen, maar ook mannen heel erg goed. Ook Nicole Richie en Jennifer Aniston houden van de Tom Ford tassen. De Tom Ford handtassen, die gemaakt zijn van super edel donker leer, passen bij elke outfit. Hiermee is de perfecte outfit voorgeprogrammeerd.

Het geheim van Tom Fords succes

Het succes van de Tom Ford tassen is geen wonder, maar het resultaat van hard werken. Tom Ford gunt zichzelf maar vier uur slaap en werkt onophoudelijk aan designs voor de nieuwe collectie. Modebewuste mannen en vrouwen zijn hem dankbaar. De Tom Ford handtassen zijn internationaal geliefd en al lang niet meer alleen in New York een absolute must-have. Wanneer je Gucci aan nieuwe glans kunt helpen, dan kunnen jouw creaties alleen maar succes hebben. Tom Ford tassen zijn zo geliefd als nooit als nooit te voren. En nu kunnen niet alleen vrouwen er plezier van hebben, maar ook mannen slaan met de Tom Ford handtassen een goed figuur. En hij heeft het gered om de mensen er toe te brengen om elk seizoen een heel maandsalaris aan een handtas uit te geven. Is dat echter te veel voor jou, dan kun je heel eenvoudig bij Fashionette je persoonlijke Tom Ford tas bestellen en deze gemakkelijk in termijnen betalen. En, overtuigd?

Voor meer informatie over Tom Ford tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0800 2404430. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Tom Ford meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Tom Ford. MCM, en Fendi.