Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Saint Laurent

Saint Laurent

{{ results }} artikelen

 

Yves Saint Laurent tassen & accessoires

Hij is een mode-icoon als geen ander: Yves Saint Laurent. Uitdagend, nieuw en de trend altijd voor, zo kennen we hem. Hij combineerde de preutse jaren 60 met zijn doorschijnende kleding en ontwierp het eerste broekpak voor vrouwen. „Ik weet dat ik de mode heb doen groeien en heb een nieuwe wereld voor de vrouwen geopend.“ – Een bevrijder van de vrouwen die tot dan eerder gereserveerd waren. Zijn carrière  begon bij het traditierijke modehuis Dior, totdat Yves Saint Laurent in 1962 zijn eigen merk YSL oprichtte.

YSL: „Ik heb gewoon een gave“

Met deze gave veranderde zijn mode de geschiedenis en emancipeerde deze mode vrouwen van over de hele wereld. De androgyne look was zijn handelsmerk, hij liet de grenzen van de geslachten in elkaar overlopen. Yves Saint Laurent liet zich graag inspireren door klassieke kunst en natuurlijk ook door zijn muze Catherine Deneuve. In 1985 kreeg hij zelfs de Oscar de la Mode, de hoogste onderscheiding in de modewereld. Toch liet Yves Saint Laurent zich niet graag in het openbaar zien en vermeed hij de spotlights. In 2002 nam Yves Saint Laurent afscheid van de catwalk met een adembenemende show. In 2008 stierf hij. Zijn merk leeft nog altijd voort en YSL tassen betoveren vrouwen van over heel de wereld. Het modehuis presenteert zich als klassiek stijlicoon. Intussen hoort het label bij Gucci en is het bij hoofddesigner Stefano Pilati  net zo succesvol. Laat je betoveren door de nieuwe YSL collectie. Vervul je wens die elke stijlvolle vrouw koestert: de elegante, onmiskenbare YSL handtas.

Voor meer informatie over Yves Saint Laurent tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Yves Saint Laurent meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Chloé, Kaviar Gauche, Furla en Lancel.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...