Weekender bags

Alle Sales

Globetrotter - reislustige fashion De luxueuze weekenders zijn de royale travel stars onder de designertassen - bon voyage!

Mooier reizen: onze weekendtassen

Up and away – maar alsjeblieft in stijl! Als jij ook zo vaak de behoefte hebt om te reizen zijn onze weekendtassen precies dat wat je nodig hebt. Mocht je nou kippenvel krijgen omdat je het woord “weekendtas” met de kleurrijke modellen uit de jaren ’80 associeert, kunnen we je geruststellen: de weekendtassen van Fashionette zijn – in tegenstelling tot hun voorgangers - echte eyecatchers die ondanks functionaliteit met modern design en kwaliteit overtuigen. Hoogwaardig leer, stevig nylon en canvas maken de oversize schoudertassen tot de perfecte travel mate met genoeg plek voor al je essentials. Waar je volgende reis ook naartoe gaat: een luxe designer weekendtas van Fashionette is de ultieme begeleider voor citytrips, weekend uitjes en meer!

Perfect voor je volgende road trip: stijlvolle weekendtassen van Fashionette

Heb je de smaak te pakken gekregen? Dan wordt het nu tijd een keuze te maken – beslis zelf welke weekendtas jouw look complimenteert: een elegante nude-kleurige leren weekendtas van Mulberry? Of ben je een fan van “Team Karl” en ga je voor een sportievere nylon weekendtas in het zwart? Misschien is de weekendtas van Liebeskind in een used Look wel precies het juiste voor jou! Welke keuze je ook maakt: met een designer weekendtas van Fashionette ben je klaar voor zowel de skivakantie als ook spontane citytrips!