Alle Sales

Mulberry tassen & accessoires

Britse fashion handtassen , al 40 jaren succesvol – Mulberry tassen zijn een must voor alle fashion victims overal ter wereld. Gemaakt van hoogwaardig leer en met altijd nieuwe designs presenteren de Mulberry tassen zich op elke catwalk ter wereld. Een klassieker is de Alexa bag, die van het label al snel een absoluut trendlabel maakte. De tijdloze tas is super te combineren en raakt niet zo snel uit de mode. De tas is vernoemd naar het Britse mode-icoon Alexa Chung en doet denken aan de leren aktetassen voor mannen.

Mulberry: Le Style Anglais

Een romantische, landelijke look gecombineerd met de Londense Urbanstyle - dat is de charme van de nieuwe Mulberry collectie. De luxe tassen passen bij de meest uiteenlopende levensstijlen en peppen ook een sobere outfit op. De Britse fashion stijl van de actuele Mulberry collectie overtuigt gewoon met haar luxueuze coole uitstraling. Bezit je er eenmaal één, dan wordt je het merk niet zo snel meer ontrouw, want Mulberry tassen zijn verslavend. Sterren overal ter wereld zijn in de ban van de Mulberry tassen en natuurlijk zijn ook de mannen in hun greep geraakt: Tom Hanks is helemaal weg van de herencollectie. De individuele, maar toch ingetogen look van de Mulberry handtassen maakt hen tot de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Verschillende kleuren en elegant leer zijn kenmerkend voor de creaties. Hoofddesigner Emma Hill zet trends met haar altijd nieuwe ideeën

Voor meer informatie over Mulberry tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Mulberry meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Yves Saint Laurent, Moschino, Michael Kors en Pepfer.