nlPopup

Tory Burch Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Tory Burch ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Tory Burch tassen & accessoires

Er zijn veel designers op de wereld en van de meeste hoor je nauwelijks iets, zelfs niet als ze op hun toppunt zijn. Eén naam laat zich echter zo sterk gelden in de fashionwereld, dat je er met geen mogelijkheid meer omheen kunt. Tory Burch. De sierlijke ontwerpster Tory Burch leeft en werkt in New York, maar laat wereldwijd haar sporen na. Jennifer Garner, Gwyneth Paltrow en Paris Hilton zijn niet alleen weg van haar designs maar vooral ook van haar Tory Burch tassen. De gehele modewereld ligt inmiddels aan haar voeten en dat niet alleen vanwege haar populaire collectie schoenen.

Tory Burch - Fashion made in NY

In het zonlicht van New York glanst haar beroemde medaillon-logo sinds 2004 met ontelbare handtassen en portemonnees. Tory Burch tassen zijn een absolute eyecatcher en onmiskenbaar qua stijl. Haar handtassen zijn sexy, casual en ultra chique tegelijk en geschikt voor bij elke stijl. De successtory wordt met nieuwe collecties van Tory Burch portemonnees of Tory Burch portefeuilles uitgebreid en het einde is nog lang niet in zicht. De fashionwereld houdt van deze boho-chic en overspoelde de ontwerpster Tory Burch van het begin af aan met onderscheidingen. Werkelijk niemand kan zich aan de bijzondere charme van de Tory Burch tassen en portemonnees onttrekken. Haal nu de New Yorkse chic in huis en bestel heel eenvoudig online een van de populaire en werkelijk onweerstaanbaar mooie Tory Burch handtassen en de daarbij horende Tory Burch portemonnee.

Voor meer informatie over  Tory Burch tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Tory Burch meer dan 60 andere exclusieve designers, zoalsDiesel, Liebeskind, Chloé en YSL.

Zoekcriteria