Tory Burch

Alle Sales

Tory Burch tassen, schoenen & accessoires

Wereldwijd zijn er zoveel designers dat je van velen de naam niet eens hoort, zelfs niet op hun hoogtepunt. Één naam heeft zichzelf echter zo bekend gemaakt in de modewereld, dat je hem niet meer vergeten kan: Tory Burch. De sierlijke ontwerpster Tory Burch woont en werkt in New York, maar laat wereldwijd een indruk achter. Jennifer Garner, Gwyneth Paltrow en Paris Hilton houden niet alleen van haar ontwerpen, maar vooral van de Tory Burch tassen. Tory Burch heeft de modewereld aan haar voeten liggen en dat niet alleen vanwege haar begeerde schoenencollectie.

Tory Burch - Fashion made in NY

In het zonlicht van New York schittert haar beroemde logo al sinds 2004 op ontelbare handtassen en portemonnees. Tory Burch tassen en schoenen zijn absolute eyecatchers en onmiskenbaar in hun stijl. Sexy, casual en chic, haar handtassen zijn geschikt voor elke stijl. Het succesverhaal gaat verder met nieuwe collecties van Tory Burch portemonnees of handtassen, en zo snel is er nog geen einde in zicht. De modewereld houdt van haar bohemian-chic stijl en overspoelt de ontwerpster Tory Burch daarom ook al vanaf het begin met prijzen. Niemand kan aan de charme van de Tory Burch tassen en portemonnees ontsnappen. Breng New York chic in huis en bestel eenvoudig een van de felbegeerde en onweerstaanbare Tory Burch handtassen en bijpassende portemonnees.

Voor meer informatie over Tory Burch tassen staat onze customer care graag voor je klaar en is te bereiken op 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Tory Burch meer dan 60 andere exclusieve designers zoals Furla, Liebeskind, Chloé of Yves Saint Laurent.