Alexander McQueen

Alle Sales

Alexander McQueen zonnebrillen

Hij werd beschouwd als een van de belangrijkste modeontwerpers en grootste visionairs van onze tijd. De modewereld hield zijn adem in toen de Brit Lee Alexander McQueen in 2010 op een leeftijd van 40 jaar besloot zelfmoord te plegen. Met hem ging een van de grootste mode-genies, schepper van excentrieke designs en ontwerper van de mooiste designer handtassen. Het duurde niet lang totdat Alexander McQueen met zijn opvallende en ongetemde ontwerpen als “Enfant Terrible” in de modewereld bekend werd. Zijn modeshows waren legendarisch spektakels, deels schandalig en overladen met een enorme emotionele kracht. Precies dat is wat zijn ontwerpen en de tassen en zonnebrillen van Alexander McQueen uitstralen.

Alexander McQueens contrasterende collecties

Breekbaarheid en kracht, tradities en moderniteit. Geen enkel andere modeontwerper legt meer nadruk op sprekende designs, wat weerspiegelt wordt in de tassen van Alexander McQueen. Vervaardigd van materialen van de hoogste kwaliteit, zijn de tassen van McQueen net zo exclusief en luxueus als zijn mode. Doodskoppen en romantische details sieren de designertassen en creëren de unieke Alexander McQueen zonnebrillen. Beroemdheden lagen aan zijn voeten, waarbij vooral Lady Gaga een van zijn grootste fans was. Zij droeg zijn creaties bijvoorbeeld in haar muziekclips.

Toen McQueen trouwde met de documentairemaker George Forsyth, was Kate Moss zijn bruidsmeisje. Ook Kate Moss was een groot fan van zijn creaties en handtassen. Geëerd door de koningin als “Most Excellent Commander of The British Empire”, ontwierp hij ook de trouwjurk van Kate Middleton. In minder dan 10 jaar werd McQueen een van de grootste modeontwerpers ter wereld. Een high-fashion label ontstond, dat vandaag met succes wordt voortgezet door Sarah Burton. Dankzij haar kunnen we nog steeds genieten van de Alexander McQueen tassen, die wij ook bij Fashionette aanbieden. Bij het kopen van een Alexander McQueen koop je dus niet slechts een zonnebril, maar daarmee een aanzienlijk stuk Britse Haute Couture.

Voor meer informatie over Alexander McQueen tassen en zonnebrillen staat onze klantenservice graag voor je klaar en is te bereiken op 020 808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Alexander McQueen meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Louboutin, Moschino en MCM.