Alexander McQueen

Alle Sales

EEN LEGENDE IN DE MODEWERELD: ALEXANDER MCQUEEN

Alexander McQueen werd beschouwd als een van de belangrijkste modeontwerpers en grootste visionairs van onze tijd en het duurde niet lang voordat hij als het "enfant terrible" het gesprek van de dag werd met zijn werkelijk opvallende en ongebreidelde mode. In minder dan 10 jaar groeide Alexander McQueen uit tot een van 's werelds grootste modeontwerpers en werd hij zelfs door de koningin geëerd als "Most Excellent Commander of The British Empire". Zijn modeshows waren legendarisch en het grootste spektakel, soms schandalig en gevuld met een enorme emotionele kracht - en dat is precies wat zijn ontwerpen uitstralen.

Het high-fashion label wordt nu succesvol gerund door Sarah Burton. Dankzij haar kunnen we nog steeds producten van Alexander McQueen kopen, waarvan prachtige stijlen ook online verkrijgbaar zijn bij fashionette - koop Britse haute couture!

ALEXANDER MCQUEENS TASSEN & CONTRASTERENDE COLLECTIES

Breekbaarheid en kracht, traditie en moderniteit. Geen enkele andere modeontwerper legt meer nadruk op expressieve ontwerpen, zoals de prachtige Alexander McQueen tassen laten zien. De tassen van Alexander McQueen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn net zo exclusief en ongewoon als zijn mode. Schedels en romantische details sieren zijn designertassen en maken zijn tassen onmiskenbaar. De sterren lagen aan zijn voeten, vooral Lady Gaga was een van zijn grootste fans en droeg zijn ontwerpen zelfs in haar videoclips.

VAN JURKEN TOT SJAALS: DE WERELD VAN ALEXANDER MCQUEEN

Ook de mode van Alexander McQueen, van jurken en jasjes tot topjes, wordt wereldwijd erkend en begeerd. Elk stuk dat onder dit label wordt geproduceerd, belichaamt de perfecte mix van traditie en moderniteit die McQueen zo beroemd heeft gemaakt. Naast mode zijn ook de sjaals en accessoires van Alexander McQueen bijzonder populair. Elk product is gemaakt met dezelfde aandacht voor detail en de onmiskenbare handtekening van de ontwerper.

SCHOENEN VAN ALEXANDER MCQUEEN

De schoenencollecties van Alexander McQueen zijn net zo indrukwekkend en uniek als zijn mode- en tassencollecties. Elk paar Alexander McQueen schoenen dat onder dit label wordt geproduceerd, belichaamt de perfecte mix van traditie en moderniteit die McQueen zo beroemd heeft gemaakt. Van prachtige Alexander McQueen hoge hakken met iconische schedelversieringen tot stijlvolle en comfortabele Alexander McQueen sneakers, Alexander McQueen schoenen zijn een must-have voor elke modeliefhebber. De comfortabele Alexander McQueen sportschoenen zijn vooral populair bij fans dankzij hun elegante en toch eenvoudige ontwerp. Het zijn niet alleen fashion statements, maar ook kunstwerken die McQueen's visie en talent weerspiegelen.

Blader door de huidige selectie van de Alexander McQueen collectie hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.