Balmain

Alle Sales

DE BALMAIN STIJL: VAN HOODIES TOT AVONDJURKEN

Balmain staat voor een unieke mix van traditioneel vakmanschap en modern design. Het modehuis biedt een breed scala aan kledingstukken, van casual Balmain hoodies die urban chic belichamen tot prachtige avondjurken die in alle opzichten elegantie en luxe uitstralen. Elk Balmain kledingstuk, van hoodies tot avondjurken, getuigt van de kenmerkende esthetiek en hoge kwaliteit waar Balmain bekend om staat.

MODE VAN BALMAIN INSPIREERT DE WERELD

Sinds de oprichting in 1945 door Pierre Balmain heeft het Franse luxe modehuis zich onderscheiden door zijn hoogwaardige mode en toewijding aan uitmuntendheid. Pierre Balmain werd na de Tweede Wereldoorlog de "Koning van de Franse mode" genoemd en kleedde sterren als Ava Gardner en Marlene Dietrich. De nalatenschap van Balmain is voortgezet door verschillende ontwerpers, waaronder Oscar de la Renta en recentelijk Olivier Rousteing. Onder leiding van Rousteing heeft het huis innovatieve collecties en samenwerkingen met merken als H&M en L'Oreal gelanceerd.

DE DUIDELIJKE HOUDING VAN BALMAIN

Balmain staat niet alleen voor prachtige mode, maar ook voor een houding. Het viert de zelfbewuste vrouwen en mannen van vandaag die controle en verandering eisen. Model Cara Delevingne, vaak beschreven als het gezicht van de moderne Balmain rebel, belichaamt deze houding perfect. Zij vertegenwoordigt de zelfverzekerde en rebelse geest die zowel in de mode van Balmain als in de filosofie van het merk verankerd is. Balmain is meer dan alleen mode - het is een beweging, een houding en een uitdrukking van zelfvertrouwen en moed.

Blader door de huidige selectie van de Balmain collectie hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.

Vegelijkbare categorieën