Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

iPhone hoesjes en cases

Ring, ring – style voor je telefoon! De uitgelezen iPhone-hoesjes van fashionette zijn even praktische als stijlvolle It pieces.
Alle telefoon hoesjes

Thumbs up voor designer iPhone hoesjes en cases – Like!

De meeste vrouwen zijn tegenwoordig nergens zonder hun smartphone die even vanzelfsprekend is als hun designer tas. Deze essential moet dus veilig en in stijl beschermd worden en bij voorkeur met een persoonlijke twist. Vandaag weer eens sportief? Of toch elegant? De juiste iPhone hoesje voor elke stijlkwestie bestaat gelukkig. iPhone-cases zijn meestal van leer of kunststof, voorzien van een logo en vaak afgerond met een creatieve applicatie. Zoals we gewend zijn van de beste ontwerpers worden er ook hier geen compromissen gedaan wat betreft de kwaliteit of optiek. De hoogwaardige materialen en afwerking voldoen aan de hoogste normen en maken de investering meer dan waard. Dat wordt keer op keer bewezen door Prada, Stella McCartney, Miu Miu, Michael Kors en Le Snob.

Knap hoesje! De mooiste hoesjes voor je iPhone

Zien alle smartphones er hetzelfde uit? Mooi niet – Michael Kors, MCM, Prada en consorten transformeren deze essentials in iets superchics. Je smartphone moet toch net zo knap gekleed zijn als jij? Welk model je ook zoekt, bij fashionette vind je de mooiste cases die passen bij je persoonlijke stijl en handtas. Smartphone-tasjes met een subtiele saffianoprint en gouden ketting of lusje zijn erg populair voor overdag. Bovendien kun je er ook wat kleingeld en je smart card instoppen voor de lunch. Wie houdt van sportief klassiek is bij Prada of Michael Kors aan het goede adres. Met bijvoorbeeld een trendkleur als pink zorg je voor een leuke twist. Voor 's avonds zijn er highlights waar geen enkel fashion icoon aan voorbij kan. Wat dacht je bijvoorbeeld van rocken met zo'n hippe bunny van MCM?