Telefoonhoesjes

Alle Sales

Een telefoon hoesje voor elke gelegenheid

De smartphone is inmiddels voor velen een onmisbaar voorwerp en die moet je met een eersteklas case beschermen, want alleen zo kun je je geliefde telefoon beschermen tegen krassen, stoten of andere ongevallen. Toch is elke smartphone case anders. Daarom hebben we ook op fashionette.nl een groot aanbod aan verschillende hoesjes voor je telefoon. Zo blijft hij veilig en ziet hij bovendien stijlvol uit. Want niet alleen je handtas en portemonnee moeten perfect zijn – ook je smartphone case moet zorgvuldig uitgekozen worden.

Je nieuwe smartphone case met leopardprint, glitters enz. bij fashionette

Met leopardprint van Dolce & Gabbana, glitters van Moschino of klassiek eenvoud van Chloé – in onze webshop vind je de geschikte telefoon hoesje voor elke smaak. Kun je niet kiezen? Dat is niet erg, want zo'n smartphone case zal je hoogstwaarschijnlijk vaker willen wisselen. Bekijk rustig onze verschillende modellen.

Bescherm je telefoon nu met een trendy hoesje en bekijk ook onze iPhone cases voor iPhone 12, 11, X, XR en dergelijke. Ook hier hebben we verschillende chique modellen online in ons assortiment.