Designertassen Online
Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Chloé

Chloé

{{ results }} artikelen

 

Chloé tassen & accessoires

Egypte heeft veel meer te bieden dan alleen maar mummies en piramides. Bij het modelabel Chloé denken velen aan Parijs en het Franse prêt-à-porter. Maar Gaby Aghion, de oprichtster van het bedrijf, werd toch in Egypte geboren. Het label bestaat al sinds 1952 en werd grootgebracht door de jonge Karl Lagerfeld als hoofddesigner. Sterren zoals Brigitte Bardot en Grace Kelly ontdekten het label al vroeg en waren dol op de creaties. Tot vandaag is het label erg populair bij de celebrities. Zo kun je Kirsten Dunst en Natalie Portman in Chloé style zien wandelen over de straten van de fashionsteden.

Chloé creëert luxueuze kunstwerken

De Chloé handtassen zijn onmiskenbaar en tijdloos mooi. De nieuwe Chloé collecties zijn elegant en altijd in de mode. Chloé maakt geen trends van korte duur, Chloé creëert waarde. Luxueuze kunstwerken voor veeleisende vrouwen. Elke Chloé handtas zet stijlstatements en dat doen ze op hun eigen waardevolle manier. Laat je betoveren door de finesse en de liefde voor detail, laat je inspireren door de Chloé tassen. Word ook fan van de actuele Chloé collectie die nogmaals elegantie op een wondermooie manier combineert met stijlzekerheid. Verzeker je heel eenvoudig online van een Chloé tas met een enkele muisklik bij Fashionette.

Voor meer informatie over Chloé tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Chloé meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Boss Orange, Lancel, Bally en George Gina & Lucy.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...