Alle Sales

Chloé tassen & accessoires

Egypte heeft veel meer te bieden dan mummies en piramides. Bij het modelabel Chloé denken velen aan Parijs en het Franse prêt-à-porter. Maar Gaby Aghion, de oprichtster van het bedrijf, is in Egypte geboren. Het label bestaat al sinds 1952 en werd met de jonge Karl Lagerfeld als hoofddesigner beroemd. Sterren zoals Brigitte Bardot en Grace Kelly ontdekten het label al vroeg en waren dol op de creaties. Tot op de dag van vandaag is het label erg populair bij de celebrities. Zo zie je Kirsten Dunst en Natalie Portman in de Chloé style paraderen over de straten van de fashionsteden.

Chloé creëert luxueuze kunstwerken

De Chloé handtassen zijn onmiskenbaar en tijdloos mooi. De nieuwe Chloé collecties zijn elegant en altijd in de mode. Chloé creëert geen trends van korte duur, maar waarde. Luxueuze kunstwerken voor kieskeurige vrouwen. Elke Chloé handtas zet stijlstatements en dat doen ze allemaal op hun eigen waardevolle manier. Laat je betoveren door de finesse en de liefde voor detail - laat je inspireren door de Chloé tassen. Word ook fan van de actuele Chloé collectie die elegantie perfect combineert met stijlzekerheid. Verzeker je heel eenvoudig online van jouw nieuwe Chloé tas met een enkele muisklik bij Fashionette.

Voor meer informatie over Chloé tassen en See by Chloé staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – de grootste online shop in Nederland voor designer tassen & accessoires – naast Chloé meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Céline, Saint Laurent, Bally en Givenchy.