Jimmy Choo

Alle Sales

Jimmy Choo tassen, schoenen & accessoires

Jimmy Choo is een must! We kennen hem eigenlijk door zijn prachtige Jimmy Choo high heels, hoewel het label eigenlijk veel meer te bieden heeft dan enkel en alleen designer schoenen. Tassen, accessoires en exclusieve modelijnen dragen bij aan het succesverhaal van het luxe label. De Maleisische schoenmaker heeft het helemaal gemaakt door hard werk, doorzettingsvermogen en betoverende creaties. Chic en sexy, zoals beroemdheden het graag hebben. Altijd nieuw, altijd verrassend en altijd uniek – het handelsmerk van elke nieuwe Jimmy Choo collectie. Wie Jimmy Choo tassen draagt, valt op. Jimmy Choo handtassen zijn namelijk sexy, luxueus en onmiskenbaar. Tassen hebben zelden zoveel sexappeal als deze. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat het label zo populair was in de serie Sex and the City. Overal ter wereld betovert het label modebewuste vrouwen. Samen met hoofdontwerpster Tamara Mellon, die vroeger bij Vogue werkte, is het label een van de succesvolste, international luxe merken geworden.

Jimmy Choo: Officer of the Order of the British Empire

Jimmy Choo zelf heeft zich in 1996 uit het bedrijf teruggetrokken en liet de leiding over aan zijn nicht Sandra Choi. In 2003 werd Jimmy Choo toch nog benoemd tot „Officer of the Order of the British Empire“ door de Britse koningin voor zijn modieuze verdiensten. Dit is een hele eer- en zo ook geen wonder dat sterren als Victoria Beckham en Cameron Diaz de designer al lang ontdekt hebben. Zonder hun Jimmy Choo tas gaan ze het huis niet uit. Maar ook voor de gewone vrouwen heeft Jimmy Choo het een en ander te bieden. Zo creëerde het luxe label in 2009 een collectie voor H&M die na 10 minuten al uitverkocht was – dit was te verwachten van Jimmy Choo!

Voor meer informatie over Jimmy Choo tassen en schoenen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Jimmy Choo meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Furla en Guess.