Je kunt zoeken op designers, kleuren, stijlen enz., bijv.:
  • "zwarte clutch"
  • "michael kors"
  • "schoudertas"
  • ...
categorieën
producten
alle artikelen tonen

Wij maken gebruik van cookies! Wat dat betekent, verneem je hier.

Sluiten
X
Jimmy Choo

Jimmy Choo

{{ results }} artikelen

 

Jimmy Choo tassen & accessoires

Jimmy Choo is cultus! We kennen hem eigenlijk door zijn wondermooie high heels, maar toch heeft het label veel meer te bieden dan enkel en alleen designer schoenen. Tassen, accessoires en exclusieve modelijnen dragen bij tot het succesverhaal van het luxe label. De Maleisische schoenmaker heeft het helemaal gemaakt door hard werk, doorzettingsvermogen en betoverende creaties. Weelderig en sexy, zoals de celebrities het graag hebben. Altijd nieuw, altijd verrassend en altijd uniek – het handelsmerk van elke nieuwe Jimmy Choo collectie. Wie Jimmy Choo tassen draagt, valt op. Jimmy Choo handtassen zijn namelijk sexy, waardevol en onmiskenbaar. Een tas heeft zelden zoveel sexappeal als deze. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat het label zo populair was in de serie Sex and the City. Overal ter wereld betovert het modebewuste vrouwen. Samen met hoofdontwerpster Tamara Mellon, vroeger bij Vogue, is het label een van de succesvolste, internationale luxe merken geworden.

Jimmy Choo: Officer of the Order of the British Empire

Jimmy Choo zelf heeft zich in 1996 uit het bedrijf teruggetrokken en liet de leiding over aan zijn nicht Sandra Choi. In 2003 werd Jimmy Choo toch nog benoemd tot „Officer of the Order of the British Empire“ door de Britse koningin voor zijn modieuze verdiensten. Dit is toch wel een hele eer- zo is het ook geen wonder dat sterren als Victoria Beckham en Cameron Diaz de designer al lang ontdekt hebben. Zonder hun Jimmy Choo tas gaan ze het huis niet uit. Maar ook voor de gewone vrouwen heeft Jimmy Choo het een en ander te bieden. Zo creëerde het luxe label in 2009 een collectie voor H&M die na 10 minuten al uitverkocht was – typisch voor Jimmy Choo!

Voor meer informatie over Jimmy Choo tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer {{config path="general/store_information/phone"}}. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Jimmy Choo meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Alexander Wang, Car Shoe, Furla en Guess.

Veiligheid bij betaling en verzending
Bezoek onze boetiek in Düsseldorf
Loading ...