Loewe tassen & accessoires

Loewe werd in 1846 opgericht door de Duitse Enrique Loewe Roessberg in Madrid en staat bekend om zijn eersteklas leren accessoires van Loewe. Daarnaast ontwikkelde Loewe luxurieuse mode en had toen al fans als Ava Gardner, Cary Grant en Sofia Loren. Sinds 1905 is Loewe hofleverancier van de Spaanse koninklijke familie. De eerste modecollectie lanceerde Loewe eind jaren 60 met het in elkaar gevlochten “Four L” – logo, dat het handelsmerk van Loewe werd.

Sterdesigner bij Loewe

Grote designers als Karl Lagerfeld, Laura Biagiotti of Narciso Rodriguez waren al chefdesigners bij Loewe. Sinds 2008 is Stuart Vevers, die ook voor grote merken heeft gewerkt, verantwoordelijk voor de nieuwe Loewe-tassen-collectie. Waaronder ook de kostbare Loewe handtassen. Loewe tassen zorgen met een onbezwaard speelse en exclusieve look voor stijl, prachtige details en luxe. Loewe tassen stralen plezier aan mode uit en zijn bovendien stuk voor stuk tijdloos. Word fan van de luxueuze modellen, die met een vleugje goed humeur door de stad flaneren. Bestel eenvoudig jouw lievelingsstuk bij Fashionette.

Voor meer informatie over Loewe tassen en accessoires staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Loewe meer dan 100 andere exclusieve designers, zoals Bally, Pinko und Joop.