Moncler

Alle Sales

MONCLER: LUXE MODE VAN DAL TOT BERGTOP

Moncler heeft zijn wortels in Frankrijk, maar werd later een Italiaans modehuis. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en begon oorspronkelijk met de productie van bergsportartikelen. De naam Moncler is afgeleid van het geboortedorp van de Franse oprichter René Ramillon, Monestier-de-Clermont. In de loop der jaren is Moncler uitgegroeid van een merk voor bergsportartikelen tot een synoniem voor luxe en lifestyle. De filosofie van het label is gebaseerd op een combinatie van traditie en moderniteit, waarbij kwaliteit en verantwoordelijkheid centraal staan.

STIJLVOL EN WARM DE WINTER DOOR MET MONCLER JASSEN

De hoogwaardige Moncler jassen zijn het vlaggenschip van het merk en als het gaat om alpine luxe en traditie, staat Moncler vooraan. Vooral de Moncler donsjacks zijn een hoogtepunt, omdat ze zowel op besneeuwde pistes als in de drukke straten van de stad worden gedragen. Winterkleding kan vaak lomp en onhandig lijken, maar Moncler jassen wijken duidelijk af van dit stereotype. Dit komt omdat het merk inspeelt op de huidige trends zonder zijn oorspronkelijke roots te verwaarlozen. Moncler jassen zijn niet alleen een statussymbool voor een hele generatie, maar hebben zich ook stevig gevestigd in de streetstyle-, sport- en luxesector.

Het belangrijkste element van de beroemde Moncler jassen is het hoogwaardige dons. Met een hoog aandeel van 90% ganzendons en 10% veren bieden de jassen een hoge warmtecapaciteit en zijn ze tegelijkertijd - ondanks hun hoge vulkracht - bijzonder licht. Het hoogwaardige nylon maakt de Moncler jassen de perfecte metgezel voor outdooractiviteiten. Het beste van alles is dat alle gebruikte materialen regelmatig strenge tests ondergaan om de best mogelijke resultaten te garanderen en te voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het merk.

DUURZAAMHEID BIJ MONCLER

Met de "Moncler Born to Protect"-collectie toont Moncler een voortdurende inzet om de impact op het milieu te verminderen. Stoffen, vezels en componenten die gebruikt worden in de "Moncler Born to Protect" collectie moeten aan bepaalde criteria voldoen om als duurzaam beschouwd te worden. In deze collectie biedt het merk een selectie ontwerpen die gemaakt zijn van materialen die een lagere impact hebben op het milieu in vergelijking met conventionele opties. Dit komt omdat het geïntegreerde en flexibele bedrijfsmodel van Moncler gericht is op controle over de productiefasen die de meeste waarde toevoegen en grote nadruk legt op het voortdurend verbeteren van de kwaliteit. Het merk gelooft dat een kwaliteitsproduct op verantwoorde wijze kan worden geproduceerd. Met dergelijke initiatieven zorgt Moncler ervoor dat kwaliteit en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en stelt het nieuwe normen in de mode-industrie op het gebied van duurzaamheid.

Blader door de huidige collectie van Moncler hier bij fashionette en vind je favorieten. Vervul een langgekoesterde wens en bestel je persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Onze klantenservice geeft je graag meer informatie.