Philipp Plein

PHILIPP PLEIN – EXTRAVAGANTIE HEEFT EEN NAAM

Philipp Plein staat in de wereld van hoogwaardige mode en accessoires voor een unieke mix van extravagantie en elegantie. De Duitse ontwerper Philipp Plein, geboren in 1978 in München, heeft sinds de oprichting van zijn merk in 2004 een naam gemaakt die synoniem staat voor luxe en gedurfd design.

Het merk Philipp Plein biedt een breed scala aan producten, variërend van dameskleding tot accessoires, schoenen en horloges. Pleins mode staat bekend om zijn gedurfde en creatieve ontwerpen. Het is dominant en wild, met een sterke focus op sexappeal. Grote prints, transparantie, leer, latex, glitter en glamour zijn kenmerkende elementen van zijn collecties. De collecties van Philipp Plein zijn gericht op glamoureuze optredens, met trendy horloges, schoenen en accessoires die elegantie en luxe uitstralen.

PHILIPP PLEIN HORLOGES EN SCHOENEN

Vooral de Philipp Plein horloges en schoenen zijn het vermelden waard. De schoenencollecties onderscheiden zich door hun gedurfde esthetiek en het gebruik van hoogwaardige materialen. Ze zijn niet alleen een modeverklaring, maar ook een uiting van individualiteit en zelfvertrouwen. De Philipp Plein horloges, die elegantie en precisie combineren, weerspiegelen Pleins liefde voor detail en zijn toewijding aan kwaliteit. Elk stuk is een kunstwerk dat de tand des tijds doorstaat en een blijvende indruk achterlaat.

Philipp Plein heeft zich met zijn onderscheidende ontwerpen en zijn vermogen om luxe en avant-garde te combineren, een vaste plaats in de wereld van high-fashion verzekerd. Zijn creaties zijn een eerbetoon aan de moderne persoon die moed, onafhankelijkheid en een uitgesproken gevoel voor stijl bezit.

Blader door de huidige selectie van de Philipp Plein collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Voor meer informatie staat onze klantenservice graag voor je klaar.