Pucci ontwerpkleding, schoenen en tassen

Van Emilio Pucci tot Camille Miceli - de geschiedenis van het merk Het merk Pucci biedt een unieke mix van Italiaanse flair, levendige kleuren en tijdloze elegantie. Het label is opgericht door Emilio Pucci, een Florentijnse markies die in de jaren 50 en 60 de levensstijl van een kleine, bevoorrechte en voortdurend reizende pleziermaatschappij genaamd de "Jetset" uitdrukte door middel van mode. Pucci werd al snel de favoriet van sterren en de high society, met beroemdheden zoals Marilyn Monroe die begraven werd in een groene Pucci-jurk.

Het merk Pucci heeft zijn positie op de rode loper en in de modewereld versterkt door zijn iconische ontwerpen en onderscheidende stijl te behouden, terwijl het tegelijkertijd nieuwe en innovatieve wegen inslaat. Met de artistieke leiding van Camille Miceli is Pucci klaar om zijn volgende fase van mode-innovatie in te luiden, terwijl het zijn rijke geschiedenis en sterrenfactor eert.

Pucci-jurken als uitdrukking van Italiaanse levensvreugde

Camille Miceli, de nieuwe artistiek directeur van Pucci, heeft een duidelijke visie voor het merk. Ze wil dat Pucci een levensstijl van welzijn belichaamt, gericht op zelfzorg. Dit hoeft echter geen opoffering te betekenen. Bij Pucci draait het om genieten van het leven en de zorgen achter je laten.

De collecties van Pucci zitten boordevol kleur en levensvreugde, ontworpen om mensen te begeleiden in speciale momenten. Pucci staat bekend om zijn levendige, caleidoscopische patronen die schitteren in kleuren variërend van turquoise tot roze en oranje. Deze ontwerpen zijn vaak te vinden op palazzo-broeken en zijden blouses die een gevoel van luxe en vrijheid overbrengen. Vooral de Pucci-jurken in jersey-stijl zijn een stijlvol hoogtepunt.

Miceli omarmt het idee dat Pucci voor iedereen, van elke leeftijd, kan zijn. Ze heeft een nomadische, meerseizoensgarderobe gecreëerd die naar believen kan worden gemixt en gematcht. Pucci's iconische motieven worden opnieuw geïnterpreteerd in een mix van patchwork of alomvattende vergrote of verkleinde patronen.

Blader door de huidige selectie van de Pucci-collectie hier bij fashionette en vind jouw favorieten. Vervul een lang gekoesterde wens en bestel jouw persoonlijke must-haves gemakkelijk online. Voor verdere informatie staat onze klantenservice graag tot je beschikking.