Alle Sales

Ralph Lauren tassen, schoenen & accessoires in de sale

Het succesverhaal van Ralph Lauren begon met het beroemde poloshirt, dat op elitaire wijze de Amerikaanse sportieve elegantie vertegenwoordigt. In 1967 kreeg Ralph Lauren de rechten van het merk Polo en richtte vervolgens de onderneming Polo Fashion op. In de jaren 80 had het poloshirt al zodanig aan betekenis gewonnen, dat het uitgroeide tot een must-have voor de Amerikaanse elite. Zijn mode werd het synoniem voor de mooie en rijke.

Ralph Lauren - Het begon allemaal met een collectie stropdassen

De eerste collectie van Ralph Lauren was een collectie stropdassen. Hier bleef het echter niet bij en tegenwoordig hoort het label tot de meest bekende en succesvolle mode-imperia wereldwijd. Intussen verkoopt het label bijna twintig heren- en vijftien dameslijnen aan, waaronder de Polo Ralph Lauren collectie. Cosmetica en parfums horen tot het productenaanbod. De stijl heeft zich in de loop der jaren via diverse nieuwe lijnen verder ontwikkeld, de basis: tijdloos elitair, blijft echter in elke Ralph Lauren Collection terug te vinden. Of het nou gaat om een Ralph Lauren tas of Ralph Lauren zonnebril, de look blijft altijd chic met een nadruk op stijl. Met Polo Ralph Lauren en Ralph Lauren collectie creëert het label niet alleen maar mode, maar een hele lifestyle. Bestel nu je Ralph Lauren handtassen eenvoudig en probleemloos online bij Fashionette.

Voor meer informatie over Ralph Lauren tassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek bij Fashionette – hét adres voor designer tassen & accessoires – naast Ralph Lauren meer dan 60 andere exclusieve designers, zoals Celine Taschen, Kenzo, Moschino.