nlPopup

Kenzo Taschen, Geldbörsen und Sonnenbrillen bei Fashionette

Kenzo ()


Zoeken naar “

filter
sorteren
Artikel per pagina 36 60 96

Kenzo handbags & accessoires at Fashionette

Kenzo – het frisse, kleurrijke label is een absolute must-have voor alle sterren ter wereld. Elke nieuwe Kenzo collectie speelt met vormen, hoge kwaliteit en bescheiden kleuren. Kenzo is subtiel zelfzeker en is de trends altijd voor. De modewereld buigt voor het label en zijn briljante oprichter, Takada Kenzo. Kenzo werd bekend voor zijn typerende multiculturele stijl.

Kenzo – Aziatische invloeden met Europees chic

Dat is de beste manier om zijn ontwerpen te omschrijven. Ze zijn magisch en je kunt ze niet vergeten – Kenzo blijft zich niet verstoppen in je kledingkast! Elk stuk is een stukje kunst, iets heel speciaals. Een Kenzo bag geeft de uniekheid van zijn bezitter weer. De laatste Kenzo collectie omvat opnieuw een groot assortiment aan stijlen – voor vele verschillende vrouwen. Naast de hippe Kenzo handtassen vormen Kenzo halsdoeken ook een highlight van de actuele collectie accessoires. Kenzo designs zijn vrolijk, briljant, fascinerend en heerlijk luxueus tegelijkertijd. Kenzo is veelzijdig, uniek en beurt ons altijd op met zijn nieuwigheden en creativiteit – welkom in de wereld van Kenzo!

Voor meer informatie over Kenzo handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 0208086082. Ontdek Kenzo en meer dan 100 andere exclusieve designers als Calvin Klein en D&G op Fashionette.

Zoekcriteria