Alle Sales

Kenzo tassen, schoenen & accessoires at Fashionette

Kenzo – het frisse, kleurrijke label is een absolute must-have. Elke nieuwe Kenzo collectie speelt met vormen, hoge kwaliteit en het eigenzinnige gebruik van kleuren. Kenzo is zelfverzekerd en is de trends altijd voor. De modewereld buigt voor het label en zijn briljante oprichter, Takada Kenzo die Kenzo tassen bekend maakte met zijn expressieve multiculturele stijl.

Kenzo damestassen – Aziatische invloeden met Europees chic

Dat is de beste manier om zijn ontwerpen te omschrijven. Ze zijn opvallend en je moeilijk te vergeten – Kenzo blijft niet verstopt in je kledingkast! Elk design is een stukje kunst, iets speciaals. Een Kenzo tas geeft de uniekheid van zijn bezitter weer. De laatste Kenzo collectie omvat opnieuw een groot assortiment aan stijlen – voor elke vrouw wat passends. Naast de hippe Kenzo handtassen vormen Kenzo shawls ook een highlight van de actuele collectie accessoires. Kenzo designs zijn vrolijk, briljant, fascinerend en heerlijk luxueus tegelijkertijd. Kenzo is veelzijdig, uniek en beurt ons altijd op met zijn verfrissende nieuwe ontwerpen en creativiteit – welkom in de wereld van Kenzo!

Voor meer informatie over Kenzo handtassen staat onze klantenservice graag voor je klaar op het nummer 02 0808 6082. Ontdek Kenzo en meer dan 100 andere exclusieve designers als Calvin Klein en Dolce&Gabbana op Fashionette.